Sairaslomalla

Sairaslomallehan tässä sitten pariksi päiväksi päätyi, kun viime viikolla meni tyhmänä keräämään kesätöissä roskia monta tuntia kauheassa kaatosateessa. Siitähän saa sitten kärsiä seurauksena kauhean flunssan. Kurkku karheana, nenä tukossa ja pääkin tuntuu saaneen montakiloa lisää painoa kun kaikki ontelot on täynnä räkää. Tämä ja huominen on nyt otettu vapaaksi, että täytyy toivoa sen menevän ohi mahdollisimman nopeasti. Sinänsä saikku osui hyvään saumaan, että saa nyt kuntoon kaikki rästissä olevat koti/koirahommat.

Olli lähtee ensi sunnuntaina Juulian kanssa Kennelliiton Suurleirille Pälkäneelle ja sitä varten sitten piti hieman leikellä tänään Ollin tukkaa, että on sitten siistinä leiriä varten. Viikossa kerkeää kasvamaan sen verran, että kaikki pahimmat leikkausvirheet peittyy. Roopenkin tukka odottaa laittajaansa, siinä ei onneksi kovaa hommaa ole, mutta on se silti minusta hyvä pitää tästä 'kerran viikossa' -taktiikasta kiinni. Eipähän sitten koskaan tarvitse repiä tukkaa lyhyeksi.

Tänään on sitten myös ahkeroitu nuo uudet suomenkieliset sivut nettiin ja tarkoitus on alkaa nyt sitten jossain kohti laittamaan niitä kuvagallerioita mitkä tuntuu koko ajan vain paisuvan kuvamäärältään, kun niitä niin kivoja kuvia olisi vaikka huru mycket. Täytyy karsia vähän rankemmalla kädellä ja sitten vaikka joskus tulevaisuudessa lisäillä/vaihdella kuvia.

Heinäkuu on aika kiire kuu... jokaiselle viikonlopulle on jotain alustavaa suunnitelmaa ja viikolla riittää sitten ihan oikeita töitä. Seuraava työmaa odottaa Pornaisten vanhainkodilla, jossa pesen ja maalaan ulkoseiniä. Koiramaisesti tässä vietetään kyllä taas puuhatonta aikaa, jos ei koti treenejä oteta mukaan. Seuraava näyttely on sitten Kuopiossa minne mennään tapaamaan Roopen Lumikuono-lasta Repeä.