Nöffi-leirillä, päivä 5

Viides päivä jo aika hyvin puolessa välissä. Viime yönä ei tullut taas paljoa nukuttua, heräsin 2-3h välein mittaamaan Easyn lämpöä, joka onneksi pysyi koko ajan 38 asteen pinnassa. Ja rauhallinenkin se on, toivon todella, ettei se synnytä ennen kuin Outi tulee. Vaikka apu onkin vai puhelinsoiton päässä niin silti toivon todella, ettei niitä tarvitse käyttää.

Yöstä siis selvittiin ihan kunnialla ilman synnytyksiä, mutta koiruuksien aamuruoka venähti se takia melkein yhteentoista. Hyvä etteivät tarhakoirat aidoista läpi tulleet kun kävelin ruokavarastolle laittamaan ruokaa. Söivätpähän kuppinsa tyhjäksi. Roopekin joka ei muutamana päivänä ole syönyt kunnolla söi koko kupillisen aamulla. Easyllekin ruoka maistuu vielä, eli sekin kielii siitä, ettei pennut ole vielä tulossa. Tai sitten minä vain nään kaiken niin, ettei pennut vielä voi syntyä.

"Aamuruuan" jälkeen päästettiin tarhakoirat vuorollaan koko pihalle juoksentelemaan. Otin muutamia kuvia, mitä sitten laitan blogiin kun pääsen kotiin. Luultavasti siis maanantai iltana, sillä maanantaina käydää porukoitten kanssa tervehtimässä Paulaa ja muuta laumaa Kiikassa. Samalla koitetaan saada Roopen sisaruksista edustavat seisomakuvat, toivottavasti onnistutaan. Pentujen kuvaaminen on nimittäin aika taidokasta puuhaa ja siihen tarvitaan paljon aikaa ja äärimmäisen pitkä pinna, ainakin jos minä olen kameran takana.

Eipä tälle päivää varmaan mitään kummoista tapahdu, koirien hoito ja nimpparionnitteluihin vastaaminen, ehkä elokuva illalla ja sitten pehkuihin. Huomenna odotettu viimeinen päivä ja illalla omaan sänkyyn nukkumaan!! Kaikista paras on aina kotiin paluu, mikään ei voita sitä!!