Nöffi-leirillä, päivä 6

Huh, huh...mikä yö takana! Neljän aikaan sain vasta kunnolla unta, ennen sitä torkuin vaan muutaman silmäyksen. Tultiin nukkumaan päätalon puolelle, että jos Easy alkaa pykäämään lapsia maailmaan niin on pentulaatikko lähellä. Easy puuskutteli yöllä aika paljon, mutta lämpö kuitenkin pysyi koko ajan yli 38:n asteen yläpuolella ja ruokakin oli maistunut edellisenä iltana hyvin, joten luultavasti sillä oli vain tukala olo masunsa kanssa. Muutamaan kertaan päästin sen ulos vilvoittelemaan ja loppuenlopuksi tein niin, että laitoin pentuaitaa kuistille niin, että Easy voi nukkua viileässä yöilmassa ja ihan oikeasti nukkua levätäkseen. Se toimi hyvin, koska silloin molemmat osapuolet saivat unta ja jaksaakseen taas tämän uuden päivän. Viimeisen päivän täällä!!

Huonon yön takia heräsin vain kuuden aikaan päästämään koirat tarhaan ja Easyn ja Roopen pissalle. Sitten Roopelle ruokaa kuppiin, jota se ei tietenkään syönyt ja sitten takaisin nukkumaan. Ysin aikaan nousin taas kerran ylös ja kävin ruokkimassa isommat koiruudet. Ruoka maistui edelleen kaikille, myös Easylle. Loppuen lopuksi noustiin sitten kokonaan ylös puolen kahdentoista aikaan. Eiköhän näill'ä yöunilla pärjätä tämä päivä, seuraavaksi yöksi pääsee ikiomaan ihanaan sänkyyn jossa uni varmasti maistuu. Tosin huomenna lähdetään reissun päälle kohti Kiikkaa, katsomaan Roopen kymmentä sisarusta ja ottamaan ne poseerauskuvat. Ja kuulemma on lasten kynsissäkin leikkaamista.

Aurinko paistaa pitkästä aikaa niin, että ulkona on ihan lämmintäkin. Easy makaa tällä hetkellä kuistin varjossa ja Roope makoilee jaloissani. Paljon ne koirat ymmärtävät, sillä lupasin Roopelle aamulla, että tänään mennään kotiin. Siitä alkoi kyllä semmoinen tohina ja jaloissa pyöriminen. Jotkuthan sanovat, etteivät koirat opi sanoja, mutta minä uskon toisin.
Tänään on vielä siivottava vierashuone, pakattava tavarat, syötettävä koirat ja voisi Roopen aivoja virkistää pienellä 5min tokotreenillä. Eilen otettiin tottista kun haettiin postia ja poju meni aivan loistavasti, voisin melkein väittää, että tämä aika jonka olemme viettäneet täällä Haarajoella on yhdistänyt meitä.

Enää noin yhdeksän tuntia niin pääsemme lähtemään kotiin!!! Outin lento on yhdeksän aikaan Helsingissä ja luulisin, että on sitten kotona siinä puolen yhdentoista aikaan viimeistään. Sitten kotio suihkuun ja eikun unta palloon!