Nöffi-leirillä, päivä 2

Ennen kuin mennään tähän päivään palataan hieman edelliseen iltaan ja yöhön. Eilinen koirien ruokkiminen oli yllättävän helppoa vaikka ajattelinki siitä tulevan hieman sekavaa puuhaa, ahmatit söivät samantien kuppinsa puhtaaksi kun sen niiden nenän eteen laskin. Onneksi, sillä on aina inhottavaa jättää vanhoja ruokia jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokailukertaa. Iltasella Roope pääsi vielä parta pesulle, päivän kuolauksen jälkeen kun oli niin mahtavat aromit herran leuassa, ettei sitä kunnolla edes kestänyt halia. Ennen nukkumaan menoa sitten patisteltiin kaikki koirat vielä pissille ja sitten hajautettiin ne tahoilleen nukkumaan.

Yö oli varsin erikoinen ja itseasiassa aika rankka, varsinkaan kun ei omista niin hyviä unenlahjoja kuin Atte. Emmy ja Piper päättivät muutamaan kertaan yöllä herättää minut laulutaidoillaan, mutta sitäkin ulvontaa kesti aina vain sen ajan etten kerennyt komentmaan niitä pahanteon aikana. Niin säännöllisesti ne ajoittivat yölliset serenadinsa, että olin aina hieman ennen kerennyt nukahtaa. Ja jos eivät koirat pitäneet hereillä niin sitten ukkosti ihan kohdalla ja salamat löivät niin kirkkaasti, ettei nukkumisesta tullut yksinkertaisesti mitään.

Atella on tällä viikolla aamuovuoro (klo 6-14) jonka takia herätyskello oli soittamassa sitten kello 4:30!! Ei muuta kun koirat pihalla, Demi, Piper ja Emmi tarhaan ja Roope ja Easy lopulle pihaa tarpeilleen. Ukkosen jälkeen ilma oli ihanan raikas, että kyllä siinä jo pikkasen kerkesi heräämään. Aten lähdettyä töihin me painuttiin vielä koiruuksien kanssa pehkuihin ja noustiin vasta siinä hieman yhdeksän jälkeen syömään. Käytin Roopen pienellä remmikiepillä ja samalla reenailtiin unohduksissa ollutta kontaktia. Sujui miten sujui, mutta koira oli ainakin iloisella tuulella.

Päivän aikana ei ole kummoisia tehty, kammattu Roopen tukka, luettu kirjaa, tehty ruokaa, vaihdettu juomakuppien vesiä jaaa... mitähän muuta? Höm... eipä tässä kaiketi sitten muuta. Illalla on sitten tiedossa taas ruokkimiset ja pissatukset ja nukkumajärjestelyt. Toivottavasti ensi yönä saisi sitten nukkuakin.