Pojista taidetta

Aikaisemmin olen tainnut mainita jo, että kaverini Heini maalaa pojista kuvien perusteella taulut. Eilen tämä pitkällinen odotus sitten päättyi ja pääsin jännittämästä. Taulut todella ylittivät odotukseni. Sanoinkin Heinille kuvia viedessä, että näillä tulevilla tauluilla on jo paljon suurempi merkitys minulle kuin millään kuvalla ikinä. Maalatusta taulusta tulee sellainen arvokas ja ehkä hieman vanhanaikainen olo. Vielä on vain pienenä ongelmana, että mihinkäs minä tämän Roopen taulun laitan, Juulia ottaa Ollin taulun omaan huoneeseensa joten sen paikasta minun ei onneksi tarvitse huolehtia.
Ennen kuin pääsee edes laittamaan näitä hienouksia seinälle pitää käydä kehys-ostoksilla, puun väriset puiset ja vähän vanhanaikaiset kehykset olisivat hienot, mutta katsotaan nyt mitä sieltä kaupasta löytyy.Roope-taulu, maalattu 9.7.2007Olli-taulu, maalattu 9.7.2007Atte (nro 5) -taulu, maalattu 9.7.2007


Tänään, ensimmäisen loma-aamun kunniaksi kierrettiin Roopen kanssa tunnin lenkki, mistä noin puolet se sai juosta vapaana. Mutta täytyy sanoa, että tylsä oli katsoa yhden koiran menoa, kun se vaan haistelee puskia ja merkkailee. Välillä juokseen mun luo katsomaan tippuisko namia tai tehtäskö jotain kivaa, mutta muuten Roope kuljeskeli ihan omia polkuja. Se on niin totta mitä eräs vanhempi schapendoes-kasvattaja on aikoinaan sanonut, schapendoes tarvitsee kaverin! Suurin osa schape-ihmisistä on varmaan huomannut, että pian ensimmäisen jälkeen on toinenkin karvapallo siinä seurana. Meille ainakin kävi näin. =)

Tänään odottaa sitten Roopen tukan selvitys. Siltä tuntuu putoovan pohjavillaa ihan tuhottomasti koko ajan. Täytyy toivoa, että pysyy kuitenkin hyvässä karvassa Tanskaa ajatellen. Täytyy varmaan alottaa kananmuna-kermaviili kuuri.