Nyt se on ohi

Tänään sain päätökseeni vanhainkodin maalausurakan mikä tarjottiin kesätyön päätteeksi. Ihan kivan lisän siitä hommasta sai eikä ollut edes kovin vaikeata... tosin välillä sai hieman jännittää pysyykö telineet kasassa vai ei. Tänäänkin oli yksi läheltä piti tilanne, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Ainoastaan tärpätti-pullo valui hukkaan tuon keikauksen taki, mutta ei sen suurempaa.

Juulia ja Olli lähtivät eilen Kennelliiton suurleirille Sappeelle, Pälkäneelle. Olivat kuulemma saaneet hyvän telttapaikan, joskin maa oli kuulemma ollut niin kova, että iskä jo suunnitteli ensi vuodelle ottavansa kiviporan mukaan, että saa teltan kunnolla pystyyn. Viimeisimmän puhelun kuulumiset kertoivat, että yö oli ollut kuulemma aika viileä, jopa niin viileä, että Olli oli tunkenut Juulian ja teltan seinän väliin uimapatjalle ja vaatinut vielä peittoa päälleen!!

Roope taas on kotona hieman apeana kun ei ole kaveria jonka kanssa haukkua ikkunassa ja juoda piimää samasta kupista. Täytyy tehdä Roopen kanssa kiva metsä lenkki ja tehdä muutamat aivoaktiviteetit. Ja tietenkin paljon halimista ja paapomista, kun pieni joutuu olemaan ilman rakasta ja korvaamatonta kaveria.

Roopen pikkusiskot ja -veljet kasvavat hurjaa vauhtia ja ovat oppineet kuulemma syömään todella hienosti. Paula arveli, että syövät jo viikon päästä kuivia nappuloita. Uusia kuviakin on tänään päivitetty Buffing-sivuille ja voi, että ne oli kuolettavan suloisia. Etenkin Helmi (MissSwifty's) joka on todella nimensä veroinen, väritykseltään se on aivan kuin tiibetinterrieri. Harvoin näkee tuollaista mustaa schapendoesia jolla on noin paljon valkoisia merkkejä. Pennut onvat aina niin ihania, että mielihän sieltä tekisi itselleen ottaa, mutta minkäs teet, muut meillä ei halua ja sitä paitsi kaikilla Amelan pennuilla on jo oma rakastava koti odottamassa. Hamassa tulevaisuudessa sitten se toinen koira.

Nyt Roopen kanssa metsään leikkimään. Hauskaa kesäpäivän iltaa kaikille!