Kasvatit


Kennelnimelläni Walman ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen pentue syntyi pitkäperjantaina 21.4.2011. Pentueen isä on edesmenneen Roopen velipuoli äidin puolelta, Väinö (Buffing Henkie Smit) ja äiti puolestaan siskopuoli isän puolelta, Walma (Chappers All For Love).

Elämän sattumusten saattelemana kasvatustyöni ei ainakaan näillä näkymin ole saamassa jatkoa lähitulevaisuudessa. Katsellaan sitten, kun nämä omat "jalostusvelvollisuudet" (lue: lapset) on saateltu maailmalle.


C.I.B POHJ FI SE NO EE LV LT BALT BY MVA EE LV JMVA
EE LV LT BALT VMVA HeVW-19 VV-19 MH PAIM-E
Walman After Eight "Demo"

Terveystulokset yms. jalostustietojärjestelmästä.
FI EE MVA
Walman Actually I'm The One "Isla"

Terveystulokset yms. jalostustietojärjestelmästä.
....................

Lainakasvatit

Omien kasvattien sijaan meillä on kuitenkin syntynyt Helgan pennut, jotka on rekisteröity appivanhempieni kennelnimelle Hirviluolan. Helgan ensimmäiset pennut syntyivät 24.7.2021, viisi urosta ja narttu. Pennut ovat toisen polven Hirviluolan-kennelnimellä syntyneitä saksanmetsästysterriereitä. Pentueen isä on FI KVA-LUT Hirviluolan Zorro, jonka emä FI MVA FI KVA-M FI KVA-L Harjuniityn Hippu on ollut tärkeä koira sekä metsästys-, että perhekoirana appivanhemmilleni.

Narttupentu Kultahippu on nimetty isoäitinsä mukaan ja asuu syystä siis appivanhemmillani. Hippu on ennättänyt käymään näyttelyissä jo juniorimuotovalion verran, kerännyt aikuis-sertit ja ennättänyt sijoittua ryhmäkilpailussakin kolmanneksi. Uros Ulosottomieskin on sertin verran käynyt näyttelyissä. Talvella 2022/2023 päästään korkkaamaan luolakoiran työt ja koetoiminta.

Pentueen tarkemmat tiedot löytyy KoiraNetistä.

FI JMVA Hirviluolan Kultahippu