Nöffi-leirillä, päivä 4 VOL. 2

Eipä tässä päivän aikana kummoisia ole kerennyt tapahtumaan. Äiti soitteli jossain vaiheessa ja kertoi Juulian koiranosto hankkeesta. Olivat soittaneet jopa eilen keravalaiselle walesinterrieri kasvattajalle jolla oli sivuillaan urospennun myynti-ilmoitus. Pentu oli kuitenkin jo saanut uuden kodin joten ihan samantien ei Juulia saanut uutta agilitykoiraa kasvamaan (ja minä näyttelykoiraa). Elokuuksi odotetaan pentuetta, josta varmasti moni olisi ottamassa kielipitkällä, mutta täytynee nyt katsoa miten tässä loppuen lopuksi käy. Meillä on myös ollut puhetta Ollin lonkka- ja kyynärkuvauksista ja nyt sille on saatu suostumukset laskun maksajaltakin, eli elokuun aikana sitten varmaankin viedään Olli-poika virallisiin lonkkakuviin.

Nöffilandiassa ei ole tapahtunut kummia. Meidän porukat, Olli mukaan luettuna käväisi tuomassa hieman ruokaostoksia tänne metsän keskelle. Ja samalla Ollikin sai hieman tutustua isompiin kavereihin. Ollille kyllä riitti pelkkä haistelu, se pakeni autoon heti kun mahdollista sen oloisena kuin olisi halunnut sanoa "minuahan ei tänne jätetä". Porukat rapsuttelivat koiruuksia hetken ja lähtivät jatkamaan matkaansa. Roope yllätti minut jäämällä tosi nätisti vaikka Olli ja muu perhe lähtikin, normaalisti se haluaa tasan tarkkaan sinne minne Ollikin menee. Ei se Roope siis kovin huonosti täällä voi voida, kun niin nätisti tuli kiehnäämään minun jalkoihini.

Atte lähti justiinsa futistreeneihin ja minä jäin tänne kiukuttelemaan Roopen syömättömyyttä. On se kumma kun ei nappulat ja ihra kelpaa. No eipä tipu sitten muutakaan, se on ihan varma! Isot koirat on vielä syöttämättä, sekin pitäisi tässä pikku hiljaa mennä tekemään. Eipä tässä illalla sitten mitään muuta olekkaan kuin tuo koiruuksien ruokkiminen ja kun Atte tulee niin päästetään tarhalaiset vuorollaan telmimää koko pihalle, sitten vähäksi aikaa tarhaan takaisin ja iltaelokuvan jälkeen yöpuulle, jokainen omalle taholleen.

Eipä tälle päivää siis enää mitään, huomenna onkin jo toiseksi viimeinen päivä täällä.Pidetään sormet ristissä, ettei Easy ala ennen Outin paluuta synnyttämään.