Rauhaisaa eloa

Muutama päivä onkin jo vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta, ajattelin niin, että olisin eilen kerennyt kirjoittamaan, mutta niinpä ei sitten käynyt. Inspiraatiio vei niin mukanaan. Kuten varmaan kerkesit huomaamaan sivuillemme on jälleen tullut uusi ulkoasu, joka toivon mukaan nyt pysyykin sitten jonkun aikaa.

Näille sivuille ajattelin nyt ajan kanssa koota kunnon kuvagallerian, mitä olen halunnut jo pitkään. Kaikki ne ihanat Hollannissa otetut kuvat olisi niin kiva saada esille. Täytyy alkaa käymään järjestyksessä CD-levyjä läpi ja muutama kansio kerrallaan laajentaa kuvagalleriaa sellaiseksi kuin sen haluan. On siinä hommaa, mutta kyllä se minusta kannattaa. Ainakin itse pidä enemmän kuvien katselusta kuin tekstin lukemisesta muiden sivuilla. Sananlasku "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" -pitää ainakin minun kohdalla paikkansa.

Eilen lähdettiin heti aamusta ajamaan kohti Kiikkaa. Yhdentoista aikaan oltiin kylläkin vasta perillä, vaikka muka ajoissa lähdettiin... tosin käytiin heittämässä pieni sight seeing Hämeenlinnassa ja käytiin siinä samalla Anttilassakin.
On siinä kyllä koiravilinää kerrakseen kun Paulalla on jo omasta takaa kuusi koiraa, sitten vielä hänen siskon ja siskon miehen kaksi koiraa (Paulan kasvatteja), 10 pentua ja vielä meidän kaksi karvapalloa. Jos pennut lasketaan mukaan niin meillä oli sielä Kiikan pihamaalla 20 schapendoesia hötkyilemässä.

Kamera oli kovassa käytössä ja löytyi siitä muutama uusi hienompi toimintokin kuvaamisen helpottamiseksi. M-lapsista otettiin Paulan ja Juulian kanssa seisomakuvia, jotka on jo eilen päivitetty Buffing -sivuille. Ja lisää kuvia eiliseltä reissulta löytyy meidän sivuilta galleriasta. Rolle poikakin oli reipastunut tosi paljon ja kyllä siitä on todella komea poika kasvamassa, vaviskaa vaan kanssa kilpailijat!


Muuta kummoista ei tänne tällä hetkellä kuulu, univelkoja on nukuttu pois ja rentouduttu kaikilla mahdollisilla tavoilla.