Pentutreffit

Aurinkokeijujen pentuteffit

Lauantaina osallistuttiin Aurinkokeijun pentutreffeille koko lauman kanssa: Hertha moikkaamaan sisaruksiaan ja Roope lapsiaan. Röykänmäen valtasi 24 ihmistä ja 14 koiraa. Koiruudet pelasivat hyvin yhteen, ainoastaan Urholta puuttui itsesuojeluvaisto, jos joku pyysi sitä poistumaan paikalta.. pöljä olisi vain pistänyt leikiksi.

Roopen ja Banjon pesueesta paikalle Herthan lisäksi pääsi Hockey Kuopiosta saakka. Leia jotui jäämään kotiin juoksun vuoksi, Klasulla ja Juusolla oli muuta menoa. Ja Keke-pikku nukkuu ikiunta, takajalkojen nivelsiteiden pettämisen vuoksi, ei siteet jalassa liikkuminen ole koiran elämää, eikä jalat olisi ell mukaan kestänyt kuin ensimmäisiin liukkaisiin. Voimia Keken rakkaalle perheelle, kiitos että annoitte pikkumiehelle parhaan mahdollisen elämän!
Boogien pesueesta paikalle pääsi jopa kolme neljästä: Tarmo Vihdistä, Säde Tampereelta ja Dana Luumäeltä. Hyvinkään Sälli jäi kotiin potemaan kennelyskää.

Sisarukset löysivät hyvin toisensa, P-pentueen kolmikko telmi keskenään ja lihrasivat piha-altaissa aivan niin kuin äitinsäkin. Roope ei moiseen osallistu, eikä oikeen ollut moksiskaan muksuistaan, vaikka aika hienoja olivatkin. Se piti vahtia patiolla ja tyytyi näyttämään hyvältä. ;) Herthalla oli selvästi väsy-päivä menossa, eikä se oikein lämmennyt Hockey-veljen leikkeihin, eikä oikein muidenkaan. Ihanasti P-pennut ovat perineet hyviä luonteenpiirteitä molemmilta vanhemmiltaan, Boogien vilkkautta ja Roopen tasapainoisuutta.

Kiitos kaikille tasapuolisesti, meillä oli oikein mukava päivä ja jopa suppiskeitto upposi, vaikken mikään sienien suurkuluttaja olekkaan... hyvää opetustyötä Mari! ;)


Synttärisankari

Hertha jäi samalla reissulla hoitoon Hollannin matkan ajaksi, joten sunnuntaina nautittiin prinsessan synttäreistä pienemmällä porukalla. Siitä huolimatta, että emännän kotiintuloaika taas venyi aamun pikkutunneille aamusta kierrettiin reipas 10km lenkki, jonka jälkeen nautittiin nakki-kakkua Walman 2v. synttäreiden kunniaksi. Loppu sunnuntai nautittiin sohvalla loikoillen elokuvia tsiigaillen.

Schapeyhdistyksen MH-kuvausta järjestellessä ensin päätin etten Walmaa vielä vie... no himotus iski kun paikkoja vapautui ilmottautumisen umpeuduttua ja nyt neidon ilmoittautuminen on maksettu. Eipähän ole kovin suurta massaa koulutusta alla, mielenkiintoista ja samalla jännittävää. :)