Sinne, tänne ja vielä tuonne

Kyllä on ollut viikko varsinaista juoksemista, sunnuntaista asti ollaan oltu varmaan enemmän muualla kuin kotona. No kaikki hyvin kuitenkin, Roope on treffannut Banjoa muutamaan otteeseen ja tiistaina sekä keskiviikkona temput onnistui kauniissa talvisessa säässä, taisi peräti olla tähtitaivas molempina iltoina. ;) Tiistaina käytiin ensin otattamassa spermanäyte ja viemässä pissanäyte. Sperma oli normaali, mutta pissassa oli pH korkealla, struviittikiteitäkin jonkin verran ja proteiinia hieman, mutta jälkimmäinen kuulemma liittyy enemmänkin naisten treffailuun. Varsinaisia tulehdus merkkejä ei ollut. Nyt ollaan c-vitamiini kuurilla ainakin pari viikkoa kunnes viedään taas uusi pissanäyte. Ell ei ollut huolissaan, kun pissaaminen on ollut normaalia ja veren tulokin loppui silloin kolme viikkoa sitten kolmen ensimmäisen lääkekuuripäivän aikana. Lisäksi keskustelufoorumeita surffaillessani osui silmiin tapaus jossa ihmisille tarkoitetut karpalopillerit olivat auttaneet (hapattaa virtsan). Niin ja pahin pelkoni, eli eturauhanen oli normaali, joten se liittyi suurella todennäköisyydellä pelkästään pissatulehdukseen.

Palataan vielä sunnuntaihin, jolloin ensimmäisen kerran ajeltiin Röykkään treffeille... jollon astutus ei siis onnistunut, ei siitä huolimatta, että Roope jäi yökylään Walman kanssa: Roope liehittelemään morsiantaan ja Walma harjoittelemaan talon tapoja juoksuaikoja ajatellen. Kyllä oli outoa olla ilman koiria ja itkuhan siinä tuli kun piti yksin lähteä ajamaan kotiin, vaikka kyse olikin vain ainoastaan yhdestä yöstä!! Walma ei ollut moksiskaan mamman häviämisestä, sisällä oli paininut Banjon kanssa ja ulkona Boogien. Kaadetut puunrungot olivat olleet kuulemma suosikki leikkipaikka. Lapset oli Walmalle alkuun vähän outo juttu, mutta äkkiä se tottui, paitsi kun Ellen 4v. leikki koiraa niin sille piti varmuuden vuoksi vähän huutaa. Palautui kyllä kuulemma nopeasti kun Ellen lopetti haukkumisen ja kutsui Walpuria nimeltä. Niin kivaa oli kylässä, että eilen neiti hyppäsi peräti itse autosta ulos!! Tämä on siis hyvin harvinaista, kerran jätin sen autoon ja oven auki, että tulkoot vaan itse ulos ja lähdin Roopen kanssa kävelemään futiskentän toiselle puolelle.... eikä muuten tullut itse ulos vaan huusi kurkku suorana! Nykyään sillä on hauska tapa, kun kaadan etupenkin niin se hyppää etujalat penkkiä vasten ja odottaa, että nappaan sen siitä kainaloon. :)

Tiistaina käytiin aamusta nauttimassa aurinkoisesta säästä Ainolassa Outin kanssa. Walma yritti leikittää Benteä, joka ei ollut ihan varma miten parrasta repivään pentuun taas pitäisi suhtautua, joten päätti jähmettyä paikoilleen. Veetin perässä jo melkeen pysyttiinkin, mutta Veeti ei taas vakuuttunut juoksuseurasta. Ja Roope piti sitten vaan yleisjärjestystä yllä ja harjoitteli illan treffejä varten. ;)

Torstaina poikettiin Tampereella hakemassa Röykkään uusi perheenjäsen Bonbon the bordercollie... voi, että Walma näytti rinnalla isolta, se on ollut porukan pienin vähän aikaa niin oli kyllä vaikea ajatella, että siitäkin on kasvanut jo "iso" tyttö. Sellaista siis tänne, ensi viikolla mennään tiistaina aamupäivällä Ollin ja Roopen kanssa viralliseen silmätarkastukseen: Olli muuten vaan terveystietojen kartoittamiseksi ja Roope Ruotsin morsiamen takia (ei siis peruuntunutkaan kun sperma olikin ok), koska heillä on tarkastus voimassa vain vuoden. Aina se on jännä mennä terveystarkastuksiin, vaikka viimeksi jo lekuri sanoi, että on kauniit kirkkaanväriset silmän pohjat ja muutenkin puhtaat. Olli taas ei aikaisemmin ole ollut, että mielenkiintoista sinänsä nähdä onko simmut ihan terveet.

PS. Tokovideota en ole saanut toimimaan niin, että sen saisi julkastua muillekin... enpä kyllä ihan hirveästi ole kerennyt yrittääkään, ehkä joskus. Nyt on jo uudet möllit katsottuna maaliskuun alkuun. ;) Täytyy päntätä videolta omia virheitä ja yrittää välttää samoja.