"sairasta" porukkaa

Porukka sairastaa... Walma on muutamana aamuna köhännyt aavistuksen, sellaista räkäsen kuulosta öhkimistä, ei onneksi kummempaa. Roopen pissatulehduksesta ei ole onneksi enää tietoakaan, mutta nyt on takapää jumissa; loppu lenkistä jalan nostoon täytyy selkeesti keskittyä ja aamuiset venkkaukset ei ole enää niin antaumuksellisia kuin aikaisemmin. Back On Track -takkia ollaan pidetty työpäivät ja ennen ja jälkeen lenkkien. Liekö syynä Walman flunssaan ja Roopen jumitukseen tiistainen maksan ja sydämen kokkailu ikkuna auki... Juuri kun olis ollut niiiin kiva lähteä koirien kanssa urheilemaan, kerrankin kun olisi itsellä ollut innostusta liikkua reippaammassa temmossa, eikä siihen tahtiin mitä Roope löytää mielenkiintoisia merkattavia.

Pornaisten päässä Olli ja Ticokin ovat käyneet vaivoineen lääkärillä: Olli pureskelee jalkojaan ja Manninen oli katsonut liikkeitä ja todennut, että toinen etujalka liikkuu myöhässä... ilmeisesti siis hermo puristuksissa, niin ettei viesti mene oikeaa tahtia perille. Olli sai akupunktiohoitoa ja nyt katsotaan muutama viikko jumpan ja Back On Track hoidon kera auttaako vai ei. Tico taas kävi näyttämässä kuivaa ihoaan ja ruoka vaihdettiin Virbaciin (eläinrasvat) ja kalaöljypillereihin.

Sellaisia vaivoja, jos näiden jälkeen päästäisiin kiinni normaaliin arkeen. Osittain näiden sairastamisten johdosta ruotsalaiset päättivät olla käyttämättä Roopea, mutta myös muiden syiden johdosta: Wildan siskolta on leikattu pentuna PDA sydänsairaus ja samanlainen tapaus on myös löydetty vastikään Suomessa samoista linjoista, ei tosin suoraan Roopen linjoista, mutta kuitenkin.

Walman joka iltaiset leikit on hauskaa seurattavaa, mutta eilen pikkuakka totisesti osoitti älykkyytensä: Atte heitti pallon suoraan kenkään ja ei Walma kauaa asiaa pohtinut, kun ei saanut pelkkää palloa niin se toi sitten koko kengän!! Vieläkin naurattaa vedet silmissä kun neidin ilme oli niin vakavan ylpeä! :) Ihana ipana, varmaan on eräät tahot huomanneet, että jaksaisin hehkuttaa prinsessaa vaikka kuinka!!!

Äsken pistettiin BOT-peti tilaukseen, saa sitten vaikka näyttelypäiväksi häkin pohjalle mukaan tai ihan vain kotona Roopen lempi petiin. Yltäpäältä peitteissä, kunhan pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa!
Reipas viikko vielä niin päästään kontrolliin ja saadaan pissa-asioihin lisätietoa. Huomenna vietellään rennosti vapaapäivää, lepuutetaan koko poppoo kotosalla. Jos ei sitten yksin käy sauvomassa, tuntuu vaan hölmöltä lähteä mihinkään ilman koiria, kyllähän nekin liikuntaa tarvitsee.