Uutta ja ei niin uutta

No niin, eilen iski inspiraatio uudelle ulkoasulle ja tänään jo saatiin homma pakettiin... varmaan nopeus ennätys tehtiin. :) Nyt varmaan riittää enemmän mielenkiintoa päivitelläkin sivuja, vielä olisi tarkoitus käydä tuo cd-nippu läpi ja valita parhaat kuvat galleriaan muidenkin nähtäväksi.

Olli on kärsinyt taas ajoittaisista ontumisista, välillä se on parempi ja välillä huonompi. Yleensä ontuu ja on jäykkä ylös noustessa. Kaksi kertaa vaivan kanssa ollaan käyty omalle luotto eläinlääkärillämme, mutta hänen taidot loppuivat ja viikonloppuna mennään käymään sitten Sipoossa kiropraktikon vastaanotolla. Toivottavasti vaivan syy selviäisi, särkylääkkeet ovat pitäneet ontumisen hyvin poissa, mutta ei se särkylääkkeiden nappailu ihan koiran elämää ole. Ei se kummemmin kipeä ole ja nyt on minusta viikon verran ollut jopa vähän reippaampikin ja haastaa Roopea leikkimään. Katsotaan nyt mitä viikonloppuna sanotaan.

Sunnuntaina sitten Turkuun Veetin kanssa, Cacibin kiilto silmissä sinne lähdetään... katsotaan hiipuko kiilto vai saadaanko se mitä ollaan hakemassa. Toiveena olisi päästä mahdollisimman ajoissa, mieluusti valoisaan aikaan kotiin, sillä tuo talvinen keli ja pimeys ei ole minun mieleeni. Onneksi Atte on kaverina, vaikka eipä taida silläkään jaksaminen olla kohdallaan, kun on niin fyysinen viikko takana. Turkuusen jälkeen sitten taas jotain kuulumisen tynkää. :)