Pitkästä aikaa

Viimeisimmästä kirjoituksesta on taas kulunut muutama päivä aikaa... inspiraatiot ovat kuluneet muiden sivujen teossa ja niitä päivittäessä. Omat sivut ovat ihan retuperällä. Ainakin minusta... :) Kummia ei ole tapahtunut, Roope kävi 14. päivä silmätarkastuksessa ja terveet olivat lääkäritäti oikein kehui erityisen kaunista silmänpohjan väritystä.

Atenkin ensimmäinen viikonloppu loma on takanapäin ja seuraavaa lomaa jo odotellaan. Ensi sunnuntaita vietetään Turun messuhallissa koiranäyttelytunnelmissa, käydään näyttämässä Veetiä belgialaiselle tuomarillemme. Ja cacib jahdissahan me luonnollisesti olemme, toivotaan, että nyt tärppää niin sitten oltaisiin taas yhden askeleen lähempänä tavoitettamme.

Eilen Roopen ja Seidan G-lapset, Kaapo, Veeti, Jesse, Onni, Torsti ja Riitu viettivät 3v. synttäreitään ja Riips-Raaps tekaisi synttärilahjaksi itselleen juoksut ja rempaisi itselleen toisen sertinsä... enää yksi niin voidaan juhlia G-pentueesta toista muotovaliota!! Alla Riitun arvostelu Marianne Holmilta.

Upea narttu, joka tänään hieman haluton, erinomainen nartun pää, voimakas oikeanmuotoinen kallo, kauniit silmät, hyvä kuono-osa, purenta ok, erinomainen kaula, tasapainoisesti k,ulmautuneet kokoonsopivaluustoiset raajat. Erinomainen turkki, hyvä häntä, jota ei tänään käytä. Ylivertaisen tehokas ravi!

Ja ensi sunnuntaina sitten jännätään Turussa Pilvipaimenen mahdollista valioitumista, Bendolla on jo kolme aikaisempaa sertiä plakkarissa, joten jos nyt tärppää tulee Bendosta Trasseli P-lasten ensimmäinen muotovalio.
Kajaanin KV-näyttelyssä Patteri alias Rekku kävi jo lähellä valioitumista, tuloksena oli vara-serti... Tsemppiä Bendolle ja Rekku-Patterille serti jahtiin!! ;)


Roope-isukki nauttii nallen kainalossa lomastaan!