Roope raukka

Ihan kirjaimellisesti otsikon mukaan Roope rassu, mitä se joutuukaan kokemaan vaikka yrittää vaan lohduttaa mammaa ja tulla nukkumaan viereen... Aten lähdön jälkeen se on alkanut nukkumaan enemmän sängyssä kuin sängyn alla, pari yötä sitten se nukkui mun jaloissa ja minä tietämättäni oikaisin koipeni suoraksi ja sen seurauksena kuului kauhea kolina vaan kun Roope putosi sängyn ja seinän väliin! Hupsista, en minä tiennyt sen nukkuvan siinä! Sitten se loukkaantuneena ryömi sängyn alle tutulle paikalleen jatkamaan uniaan.

Roopen kanssa ollaan muutamaan otteeseen treenattu tokoakin, kun täytyy yrittää pitää itsensä kiireisenä päivisin niin ilta saapuu nopeammin ja pääsee puhumaan Aten kanssa päivän tapahtumista. Ollaan otettu naksutin mukaan taas toko-koulutuksiin ja eron huomaa, kahtena päivänä ollaan harjoteltu enimmäkseen liikkeestä jääviä liikkeitä ja kaikki on sujunut erinomaisesti. Lenkilläkin ohitukset ovat sujuneet taas erinomaisesti ja ilmeisesti sen itsetuntokin alkaa nousemaan kun on alkanut isommat tarpeet tehtyään potkimaan oikein reippaasti... ja siis kaikki aikaisemmat potkimiset on ollut laskettavissa yhden käden sormin. Mutta niin kuin Mari sanoi, niin täytyy nyt seurata sitten sitäkin ettei herran ego kasva liikaa. Seuraillaan ja katsellaan tilannetta.

Eilen ilmoitettiin Roope Tampereen kansainväliseen näyttelyyn missä tuomarina on hollantilainen erikoistuomari Jan de Gids, joka ainakin aikanaan on Hollannissa ja Suomessakin Roopesta pitänyt. Samainen tuomari ottaa myös ykkösryhmän.
Ja kiitos Marin pääsen seuraamaan helmikuun puolessa välissä Royal Caninin järjestämää luentoa jossa kerrotaan ilmeisesti alkuun ruuista ja siihen liittyvästä, mutta mitä mielenkiintoisinta Hannes Lohi pitää myös oman osuutensa siellä ja sitä odotan innolla. Vähän ennen tätä luentoa olen myös toivon mukaan suorittanut kasvattajan peruskurssin hyväksytysti.

Tälläisiä ollaan siis touhuttu ja tullaan touhuamaan. :)