Synttäri onnea!

Niinhän se aika vaan rientää ja Roope-poika täyttää tänään sisaruksineen 5v! Onnea Roopella ja kaikille yhdeksälle sisarukselle eripuolille Suomea. Viikonloppuna juhlitaan sitten paremmin tätä etappia. :)

Roope joutui jämään viikonlopuksi kotiin kun mamma huiteli toisten koirien kanssa Turussa näytelmissä... turhaan ei kyllä siellä asti käyty ja aamulla aikasin herätty. Se saatiin mitä Veetin kanssa mentiin hakemaan, cacib siis. Veeti voitti valiot laatuarvosanalla erinomainen, paras uros kilpailussa Veeti veti nippa nappa pidemmän korren kuin Sirius-veteraani ja oli paras uros kera toisen Suomen Cacibin. ROP-kilpailussa kauniimpi sukupuoli loisti, joten Veeti herrasmiesmäisesti tyytyi VSP-sijaan! Hienosti meni ja Veeti yllätti meidät olemalla rauhallinen yksinmatkustaja, voinemme siis harkita muulloinkin reissua Veetin kanssa kahdestaan. :) Ennen Veetiä käväisin pentuluokassa esittämässä ihastuttavan Nelli-tytön joka olikin belgialaisen tuomarimme ROP-pentu valinta. Kilpailuakin pennuista löytyi kun urospentuja oli paikalla 4kpl ja narttuja 3kpl. Päivä oli oikein mukava ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa tuttuja. Tulipahan samalla harjoiteltua pitkän matkan ajoa, kun varakuski Atte oli niin puhki edellisen viikon armeijarääkistä, ettei pahemmin jaksanut ajaa.

Seuraavaksi on sitten vuorossa Tampere KV, jonne lähtee ainakin tämän hetken tietojen mukaan meidän porukasta vain Roope. Veetille ja Bentelle katsotaan seuraavaksi ulkomaankoitoksia.


Roope 7 viikon iässä

Roope ensimmäisessä näyttelyssään 12.7.03