Uusi vuosi ja elämän muutoksia

Niin se vaan joulu ja vuoden vaihde on ohi, samaten on joululoma ja Aten kanssa vietetty tiivis kolme-viikkoinen. Eilen saateltiin Roopen kanssa Atte Kouvolan junaan ja matkalle armeijan leipiin. Ikävähän sitä tulee, mutta onneksi on koirat ja kaikki niihin liittyvä... ja tuleehan se suurimpana osana viikonlopuista lomille. Koirien perushoitojen, koulutusten jne lisäksi saa alkaa kohta kasaamaan vuoden ensimmäistä schapendoes-lehteä, vuosikirjaa ja vuoden näyttelykoira-pisteitäkin on jo suurimmaksi osaksi tullut laskettua. Lisäksi on taas tullut muutama uusi kotisivu-tilaus ja siihen päälle vielä kaikki vanhempien sivujen päivitykset ja mahdolliset uudet ulkoasut. ;) Ainakin omille sivuille olen suunnitellut jotain uutta ja talvisempaa, mutta vielä ei ole ollut aikaa toteuttaa moista suunnitelmaa.

Roopen koulutusta ollaan edelleen jaksettu toteuttaa jokaisella lenkillä, välillä on ollut huonompia päiviä ja tuntuu, ettei tuo rakkine ole oppinut mitään... välillä se taas kulkee vieressä kuin herran enkeli, niin kuin ei ikinä olisi remmirähinää harrastanutkaan. Riippuu suuresti ohitettavasta koirasta. Koirapuistolla käynnit alkaa olemaan ainakin mun mielestä jo aika turhaa, koska se ei reagoi siellä koirapuiston koiriin eikä oikeastaan muhunkaan. Ollaan ihan koirapuiston aidan vieressäkin käyty kokeilemassa ja siinäkin meni hyvin, vähän se oli siinäkin flegu, mutta paremmin siinä löytyi muhun kontakti kuin kauempana aidasta. Tajuaako se, että välissä on aita?!?

Vuoden 2008 tavoitteina olisi saada Roopen kanssa treenattua BH-kokeeseen ja läpäistä se mahd. tämän kevään aikana. Sitten olisi tarkoitus käydä Veetin ja Benten kanssa ulkomailla hakemassa Cacibeja intti-titteliä varten. Veeti tarvitsee vielä toista Suomen Cacibia ja sitä lähdetään seuraavaksi kokeilemaan Turkuun tammikuun lopulla. Roopen kanssa käydään varmaan muutamissa näyttelyissä, mm. Tampere KV:ssa erikoistuomarilla Jan de Gidsillä, erikoisnäyttelyssä syksyllä ja tietenkin Voittaja 2008 -näyttelyssä. Maailman Voittajaa ollaan mietitty, mutta voi olla, että se reissu jää minulta väliin... tai ainakaan koira ei lähde mukaan. Nyt kun on oikeasti tullut talvi niin voi sanoa, että sitten kun keväällä lumet ovat sulaneet jatketaan Roopen kanssa jälki-treenejä. Itse olen ilmoittautunut kasvattajan peruskurssille helmikuulle, kiitos Marin olen saanut tutustua materiaaleihin jo vähän aikaisemmin!

Eipä tässä kaiketi muuta tälle erää, koitan pitää itseni kiireisenä niin ei tule mietittyä liikaa ikävää!! :)