Tallikoirat

Eilen rupesi nyppimään koneella istuminen ja jatkuva työn teko. Ulkona oli nätti ilma, niin mitäpäs siinä muuta kuin puhelin soitto kaverille, joka juuri silloin sattui olemaan tallilla. Viideksi ajettiin poikien kanssa tallin pihaan ja siitä lähdettiin sitten metsätielle kävelemään. Pojat sai painella vapaana ja kyllä ne nauttikin. Olli touhottaessaan putosi vielä ojaankin, äkkiä se siitä järkytyksestä toipu ja meno jatkui samanlaisena kuin aikaisemmin. Roope kiersi Venne-hepan kaukaa, mutta Ollia kyllä kiinnosti mikä tämä iso ja valkoinen otus on. Yritti se muutaman kerran kokeilla paimennustakin Venneen, mutta Vensku vaan katteli pää kallellaan, että "mitäs tuo oikein meinaa?". Reilu tunti käveltiin metsässä ja kyllä oltiin kaikki sen näköisiäkin. Lenkin jälkeen käytiin koko kopla ala-kerran kautta suihkussa ja sitten tyytyväisenä vällyjen alle nukkumaan... tai siis koirat meni kuivattelemaan ja nukkumaan vällyjen alle, minä istuin jälleen tietokoneen ääreen töitä tekemään.

Sunnuntaina onkin sitten koiramaista touhoa tiedossa, kun schapet kohtaavat syystapaamisen merkeissä Helsingin Viikissä. Olli ja Roope lähtee mukaan katselemaan nuorempien menoa ja sitten lopuksi pääsevät koko porukan mukaan lenkille, ainakin jos sää sallii pidemmän lenkin.

Juupa juu, nyt sitten takas koulu hommiin. Tai siis ottamaan selvää tämän koulun toiminnasta. Huoh! Onneksi keväällä pääsee pois! Koitan saada tänään laitettua joitain kuvia näytille eiliseltä lenkiltä.