Syystapaaminen

Henna sai taas potkittua meitä schape-ihmisiä tutustumaan toisiimme ja harrastamaan koiruuksien kanssa. Paljon oli nimenomaan näitä uusia pentuja mukana, parhaiten oli edustettuna Tiny Scoundrel A-pentue, josta oli peräti 5 kpl mukana, sitten oli Buffing L-pentue, josta paikalla kolme ja nuorimmaisena mukana oli Buffing Miss Northstar. Ja tottahan toki mukana oli myös näitä vanhempiakin naamoja mukana koirineen.

Jaettiin porukka kahteen osaa, pikku-pikku pentuihin ja sitten näihin aikuisiin/nuoriin koiriin. Minulle jäivät näytelmä harjoituksiin ensin vanhempien porukka, jossa oli aika kirjavaa menoa. Toivottavasti sain mahdollisimman monelle edes jotain uutta oppia. Kontaktin harjoittelua vaativat lähestulkoon kaikki, paitsi Saaga, joka kylläkin oli vääränrotuinen muihin koiriin nähden, että ehkä se johtui siitäkin. Nämä meidän lentävät hollantilaiset sen sijaan pitivät mieluummin hauskaa kuin opettelivat näytelmä-temppuja.

Pikku-pennut taisivat olla Hennan ja Silvan toko-opista jo niin väsyneitä, että siksi käyttäytyivät kuin malli-oppilaat. Hienosti meni kaikilla ja hienoja koiria tuli nähtyä.

Roope seuraili vierestä kateellisenä piipaten, kun mamma vaan toinen toisensa perään kopeloi ja kehui muita. Ja kaiken lisäksi syötti vielä eilen pilkotut namit oppilaille. Hyvää se vaan teki kun joutui katselemaan vierestä, huomio oli ainakin kokonaan minussa sitten kun päästiin pikkasen tottistelemaan keskenämme. Ei me tosin paljoa, oli sen verran turta olo itsellä, että ei siinä paljoa jaksanut. Hyvä, että jaksoi loppuun asti keskittyä jälki-"luentoon", vaikka mielenkiintoinen olikin. Ei sinänsä ihme, että oli nuutunut olo. Kotona kuumemittari näytti 38.9 astetta lämpöä. Onneksi burana on keksitty ja se helpottaa ainakin näin väliaikaisesti olotilaa.

Kuvia ei kerennyt napsimaan kuin ne pakolliset, eli siis uudet edustuskuvat Buffing-pennuille, jotka löytyvät Buffing-sivuilta.