Työtä pukkaa

Kylläpäs tässä on ollut hulinata.. välillä vähän liikaakin. Kovasti ollaan valmistautumassa Tanskan reissuun. Mukaan tarvittavista tavaroista on tehty listaa ja tuntuu, että siihen tulee koko ajan lisää ja lisää mukaan otettavaa. Roope on ollut teho puunissa, tukka on kammattu pikkutarkasti varpaanvälejä myöten, korvat on putsattu ja nypitty paremmin kuin aikoihin, kynnet leikattu ja polkuanturoitten välistä karvat siistitty. Kalaoljy kapseleita ollaan syötetty kohta viikon verran ja kyllä se tukassa omasta mielestä ainakin näkyy parempana kiiltona. Peba karvat Roopella on ollut ponnarilla nyt muutaman päivän kun pienelle iski sellainen ripuli, että ryöpsähti. Siitä ollaan onneksi jo selvitty PanAcidojen avulla.

Töitä on hieman kasaantunut ja koulussakin pitäisi jaksaa korotella muutamat numerot ja hoitaa viimeiset kurssit + työharjottelut kunnialla loppuun.
Kotona hommia on tullut nettisivujen parista: ensin ihan omaksi ilokseni ja tekemisen puutteessa aloin tekemään meidän rotuyhdistykselle uutta ulkoasua, lähetin sitten ehdotusta uusista sivuista yhdistykselle ja sehän hyväksyttiin. Näillä sivuilla ei nyt onneksi mikään hengen hätä ole, täytyy rauhassa ja huolella tehdä, jotta tulee hyvät, selkeät ja tyylikkäät sivut. Toinen meidän yhdistykseen liittyvä proggis on vuosikirjan kasaaminen. Tähän asti vuosikirjaan on taitettu kaikki muu paitsi näyttelyarvostelut. Tähän asti käännettyjä arvosteluja olen lajitellut jo koirakohtaisesti, joten eiköhän se vuosikirjakin valmistu tuonne lokakuulle viimoistaan.


Muita nettisivuhommia tuli sitten snautseri-porukoista, kun ensin tutun kautta sain erään yksityisen snautseri-ihmisen tilaamaan itselleen uudet ulkoasut sivuilleen sekä sivujen päivittelyä silloin tällöin.
Sitten tästä tilauksesta muutaman päivän päästä eräs snautseri-kasvattaja kysyi uutta ulkoasua ja sivujen päivittäjää. Hommaa siis riittää... kaipa näistäkin selviää. Sitten alkaa helpottamaan kun saa sivut valmiiksi.


Tanskaan on muuten ilmoittautunut 137 schapea Euro Schapendoes Show'hun. Ja Suomen erikoisnäyttelyyn Hyvinkäälle 48 schapea.

Meinasipa unohtua mainita että nyt on Roope ilmoitettu BH-kokeeseen, Mäntsälään 6.10. Tuomarina on sama Vesa Häkkinen, joka tuomaroi myös Ollin BH-kokeen viime vuonna. Rento mies oli ja toiveet on korkealla. Tokoiltiin eilen omalla pihalla ja ah.. miten ihanasti tuo koira on reipastunut tekemään. Se on ihan mahtava kun hyökkää oikeen sivulle istumaan ja tuijottaa kuin kysyäkseen että "koska ja mitä tehdään" :) Koirien ohittamiseen on haettu apua kolinapurkista ja kyllä se on tuottanut tulosta. Kuukausi aikaa reenailla niin eiköhän me se hoideta... äiti uhkaili, että jos ei päästä läpi joudun maksamaan hänelle takaisin ilmoittautumismaksun!! :)