Pitkästä aikaa

Kaikkea mahdollista on tapahtunut, mutta aikaa eikä vissiin sitä viitseliäisyyttäkään niin kauheasti ole ollut kirjoitella mitään ylös muiden luettavaksi. Jos sitä nyt ottaisi itseään niskasta kiinni.

Viime tiistaina päättyi siis loikominen ja paluu koulun penkille oli kuin kylmää vettä olisi niskaan kaadettu. Viimeinen vuosi tietojenkäsittelyn perustutkintoa ja keväällä pitäisi olla datanomin paperit kätösissä. Tämä jakso istutaan tiiviisti tietokoneluokassa ja opiskellaan niin suomeksi kuin englanniksikin asiakaspalvelua ja kaikkea mikä siihen ikinä liittyykään.

Koiratouhuissa ei paljoa tapahdu, Roope löhöilee kotosalla ja Ollilla alkaa ensi keskiviikkona taas agility treenit. Ollin olotilan seuraaminen vain hieman tarkentuu, ainakin tällä hetkellä se on iloinen oma itsensä.

Viime viikonloppuna Roopen Repe-poika oli ROP-pentu Joensuun KR näyttelyssä ja toisesta laidasta toiseen laitaan... eilen taas Kajaanissa erikoistuomarilla oli tulos ollut PEK 1.
Trasseli-pojat Pilvipaimen ja Patteri yrittivät molemmat valiotitteliä eilen omissa näyttelyissään, mutta niitä ei ainakaan näissä näytelmissä saatu. Pilvipaimen seurasi isukin jäliä ja otti ensimmäisessä avoimenluokan näyttelyssä EH:n ja luokkavoiton. Patteri taas oli Kajaanissa erikoistuomarilla kolmanneksi komein uros. Viimoisen sertin metsästys jatkuu Patterilla Oulussa ja Pilvipaimenella Hyvinkäällä. Pidetään peukkuja!!

Kovasti tässä on yritetty myös kasailla syksyn lehteä ja vuosikirjaa. Lehti alkaa olemaan muutamaan säätöä vailla valmis ja ilmestyykin ihan ajoissa syyskuussa. Vuosikirjan ilmestyminen venyy varmasti ainakin lokakuulle, noita tuloksia kun on aika iso kasa vielä puhtaaksi kirjoittamatta. Pikku hiljaa sekin varmaan alkaa valmistumaan.

Eipä tässä kaiketi muuta ole kerrottavaa... täytyy kai sitä lähteä ulkoiluttamaan koko viikonlopun ikävissään ollutta Roopea kun mamma on taas ollut reissussa. Aten Amerikan sukulaiset on ollut Suomessa kyläilemässä ja eilen sitten oltiin katsomassa Aten peliä yhdessä Livingstonin perheen kanssa ja sitten tehtiin Aten kanssa ruokaa illalla koko perheelle. Hauskaa elokuuta kaikille kaikessa!