Saksalaisen unelma

Eilen en tätä muistanutkaan kertoa, mutta samaisen puhelun aikana Paulalle Hollantiin puhuttiin muistakin kuin näyttelytuloksista. Paula oli tavannut saksalaisen schapendoes kasvattajan, jonka minäkin olen aikoinani tavannut ja hän on ihastellut Roopea joka kerta kun vain on siihen tilaisuuden saanut.

Tänä vuonna saksalainen oli tullut Paulan luo ja ensitöikseen tokaissut, että hänellä on unelma ja sen unelman nimi on Pilviparta. Hänen ongelmansa on vain se, ettei hän saa töistä ex-tempore vapaata jotta pääsisi toteuttamaan unelmaansa Suomeen.

Paulan kanssa oli puhetta, että onhan siinä muitakin vaihtoehtoja... jos vain tiedämme noin ajan kuin Roopelle olisi käyttöä niin voisimmehan tehdä samalla näyttelytourneen Eurooppaan, asua Hollannissa ja käväistä sieltä käsin muissa Benelux-maissa, Saksassa ja ehkä Ranskassakin. Tämä unelmaa elää... katsotaan mitä se tulevaisuus sitten tuo tullessaan ja mihin päädytään.

Pikku hiljaa täytyisi taas lähteä valmistautumaan ajotunnille, kolmanneksi viimeinen sellainen ennen inssiä. Maanantaina ja tiistaina on vielä yhdet ajotunnit ja heti tiistain ajotunnin jälkeen katsastuskonttorille ajokokeeseen. Jaiks.. toivon todella, että menisi ensimmäisellä läpi niin ei tarvitsisi lisätunteja ottaa. On tämä jo ilman niitäkin kallis lysti. Hauskaa alkanutta elokuuta.