Onnea Kaapo!

Onnittelemme sydämellisesti Roopen pojanpoikaa Kaapoa (C.I.B MULTI MVA Trasseli Hui Hai) viikonlopun jymymenestyksestä! Jytkyksikin tätä voisi kutsua?! 

Nastolan ryhmänäyttelyssä kaikki minkä voi vaan koira ottaa vastaan ROP, RYP-1, BIS-1 ja BIS1-veteraani! Seuraavana päivänä rodun erikoisnäyttelyssä Kaapon kaiken kaikkiaan neljäs erkkarin ROP-voitto, SSKY:n näyttelyn BIS-2 ja juniori-ikäinen jälkeläisryhmänsäkin oli ROP- ja koko näyttelyn BIS2-jälkeläisryhmä. Trasseli-kasvattajaryhmä puolestaan, joka koostui Kaaposta jälkeläisineen, oli ROP- ja näyttelyn BIS1-kasvattajaryhmä! Grand Slam! Kertakaikkiaan!

Paljon onnea omistajat Satu ja Janne sekä kasvattaja Anita!


Kuvassa Kaapo RYP-1 Nastolan ryhmänäyttelyssä, tuomari John Wauben (NL)
Kuva: Janne Savilaakso


Haave elää yhä, että joku päivä Roopen sukua tepsuttelisi tässäkin taloudessa vielä. Ehkä Ruskasta, joka sekin teki omat temppunsa Ruotsin Tvååkerissa viikonloppuna voittamalla lähes 40 schapendoesia, tullen Ruotsin ja kansainväliseksi muotovalioksi ROP-voitolla! Onnea Paula-mummi!

Ihan vielä ei kuitenkaan ole uuden pennun aika tässä taloudessa, koska syksyllä kutsuu Itä-Suomi ja koulunpenkki. Loppusijoituspaikka on vielä hieman auki, mutta selvinnee muutaman viikon sisällä.


Tvååker kv, Ruotsi: VSP Heimdall du Jardin des Lucioles & ROP Buffing Ruska Quibus
Kuva: Ernst Gorissen