Sisarukset reissussa

Viime viikolla saatiin lauman vahvistusta poikien siskolikoista, joiden kanssa pakkauduttiin pikareissulle Latvian Adaziin lauantaiksi. Ihan ehdottomasti yksi hulluimmista näyttelyreissuista ikinä!

Perjantai-iltana otettiin viimeinen laiva Tallinnaan, josta lähdettiin yhdeltä yöllä ajamaan tuota noin 300 kilometriä Adaziin, matka-aika nelisen tuntia rekkaletkassa. Voin kertoa, että energiajuomaa ja karkkia kului ajellessa... Perille päästyä pissatettiin koirat ja kehitettiin mukaan "pakotetun" pikkusiskon kanssa itsellemme muutamaksi tunniksi nukkumapaikat; Juulia auton takakontissa koirien kanssa ja minä kiitän tässä kohtaa Päivin bouvierin mentävää kevythäkkiä jossa mahtui mainiosti nukkumaan! Ei vaan ollut mitkään maailman parhaat parituntia unta, lähinnä jännitin vieressä ulkoilevia koiria, että kuka nostaa kinttua häkin kulmalle. Ei onneksi kukaan.

Aamupäivän näyttelyrupeama viiden koiran kanssa oli suoraan sanottuna aika kaaottinen. Koirien ulkoilutus, ruokkiminen, aamukasteesta märät koirat, hiekkapöly, näyttelykunnostus yms. Schapet kehässä 9:20 ja folkit siitä tunnin päästä ja klo 11 lähdettiin ajamaan takaisin Tallinnaan ehtiäksemme 16:30 laivaan. Itse ennätti syömään, saatika peiliin vilkaisemaan, ensimmäisen kerran kotimatkalla. Siitä kun kotipihasta startattiin ja sinne palattiin kului aika tasan 23 tuntia. Eikä tämä tietenkään riittänyt vaan piti juhlia yö ja seuraavana aamuna uudemman kerran muutaman tunnin unien jälkeen koiranäyttelyyn, minnekäs muualle.

Tuloksellisesti reissu meni odotetusti. Junnut sai asiansa ja Valentine-sisarukset ovat taas sen junioriosaston puolesta revittyjä raaskuja, lue: ei mainittavia tuloksia. Ihan kiva tuo tuommoinen karkeaakin karkeampi turkki, mutta kun se kuluu niin paljon helpommin karmeaakin karmeammaksi... No Antero jää näytelmätauolle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi, josko toi Arska joskus lopettaa tuon pahimman pureksimisen.


Adazi kv, Latvia 25.7.2015
Pedro Sanches Delerue, Portugali

JUN ERI 1 KP PU 2 JUNSERT Exåress Party Animal
AVO ERI 1 Brami Viens Bien a Moi
AVO EH Exåress Be My Valentine
VAL ERI 1 SA PU 1 SERT CACIB VSP Heimdall du Jardin des Lucioles

JUN ERI 1 KP PN 2 JUNSERT Exåress Party Spirit
NUO POISSA Ivy du Royaume de Fanelia
AVO ERI 1 SA PN 1 SERT CACIB ROP > LV MVA Nadine Bibi v.h. Molengat
AVO ERI 2 Exåress Valentine Rose


Terrierivahvistus Otso oli ROP, sai sertin tullen Latvian muotovalioksi, mutta se Cacib jäi saamatta liikkeen puutteessa. Olisi pitänyt pistää sisko kehään alun alkujaan jos heillä olisi leikki synkannut paremmin kehänauhojen sisäpuolella.


Monistin koirani; Exåress Party Spirit "Senta", Party Animal "Arska", Be My Valentine "Antti" ja Valentine Rose "Rose"

Arska & Senta

Antti & Rose

Senta

Rose & Senta

Arska

Pojat

Antin pallo...

Pojat on kivasti oppineet olemaan tarhassa (luksusta!), kyllä on taas syksyllä kurjaa opetella kerrostaloeloon!