Latvijas Uzvarētājs 2015

Tehtiin viime viikonloppuna pikainen reissu Latvian Voittaja -näyttelyyn;

Arskalla on nyt plakkarissa odottamassa Viron ja Latvian juniorimuotovaliot mikäli elokuun alussa Druskininkain kolmepäiväisessä näyttelyssä onnistutaan kahdesti saamaan Liettuan juniorisertit, jolloin titteliriviin pärähtää kerrallaan neljä titteliä EE LV LT BALT JMVA.
MUTTA.... ei nuolaista ennen kun tipahtaa, on se ennenkin jäänyt yhdestä kiinni, niin kuin aikanaan Demolla tai Tobylla. Antista puhumattakaan, kun ei edes päästy yrittämään.

Tämänkertainen irlantilainen täti Marleen Collins oli oikein positiivinen tapaus ja Arska sai ehkä hauskimman arvostelunsa tähän mennessä: Very confident and happy young male. Good muzzle to head proportions. Good coat condition of appropriate lenght. Good topline with well feathered tail. Very professionally handled. JUN ERI 1 KP PU2 JUNSERT LVJV-15

Onnea Fiilis-siskolle rodun ensimmäisestä BALT JMVA -tittelistä, melkoinen rivi 14kk koiralla: EE LV LT BALT JMVA LTJV-15 EEJV-15 EEV-15 LTJV-15, todellinen bilevaroitus!

27.6.2015 Riika kv LVV-15, Latvia
Marleen Collins, Irlanti

ROP, CACIB, LVV-15 Il Tobi di Ròsa van Hoefflaecken's Cocó
PU2, JUNSERT, LVJV-15 Exåress Party Animal
VSP, JUNSERT, LVJV-15, LV JMVA, BALT JMVA Exåress Party Alarm
PN-2, CACIB, LVV-15 Excerno Kirima Does


Seuraavaksi Arnold suuntaa Hilla-bouvierin matkassa Ruottiin näytille ja sitten kävästään taas vaihteeksi Latviassa, jonne saadaan Ranskasta asti vahvistusta kehään. Näillä laskelmilla Adazi kv:ssa olisi peräti 7 schapea!! Aika hurja määrä Baltian näyttelyssä. Erkkarihumu jää tänä vuonna häiden takia välistä, harmi sinänsä, vaikka ei huono syy laisinkaan!