Toipilasviikko nro 2

Lelut on kerätty pikku hiljaa takan päälle säilöön
Täytyy sanoa, että aika menee yllättävän nopeasti vaikka kyseessä onkin lepoa, lepoa ja vähän lisää lepoa. Eilen tuli kaksi viikkoa leikkauksesta täyteen, tähystyshaavat ovat ummessa, ruvet pudonneet pois ja karva kovassa kasvussa. Enää ei olla tarvittu paitaa ja hyvä niin, oli se aikamoinen solmu koko koira viikon jälkeen.

Häpeäkseni joudun tunnustamaan, että Antti on päässyt yrityksistä huolimatta hyppimään. Töissä kaikki menee rauhallisesti nukkuen pääosin, mutta kotona, etenkin aamulla, meinaa tehdä tiukkaa. Joka kerta kun se pääsee loikkaamaan portin yli sydän itkee verta ja tunnen kipua omissa nivelissäni... Onneksi siivotulle nivelelle kuitenkin pahin takaisku olisi pitkäaikainen rasitus. Nyt on annettu toipilaan olla muiden kanssa samassa tilassa, että loppuisi tuo pahin hyppely ja toimii huomattavasti paremmin. Onneksi suurimman osan päivästä kuitenkin nukkuu rauhassa.

Ulkoilua on jatkettu noin kuusi kertaa päivässä epämääräisiä lyhyitä aikoja, tuskin viittä minuuttia kauempaa kerrallaan. Sen verran, että Antin tulee tehtyä asiansa. Eilen otettiin viimeinen kipulääke, että nyt sitten katsotaan mitä tapahtuu todelliselle liikkumiselle. Haluaisin kovasti että kontrolliin mennessä saisimme lopetettua lääkkeen syönnin, jotta ortopedi näkee arvioida Antin luonnollisessa tilassaan. Kontrolli itseasiassa siirtyi muutamaa päivää aikaisemmaksi, eli mennään jo tulevana keskiviikkona Silvia-ortopedin tarkasteltavaksi ja siitä sitten viikon päästä tiistaina fysioterapiaan saamaan jumppaohjeita.

Antti 15kk (cacib-ikä)

Pornaisten Match Show

Käytiin Roopen kanssa vähän sosialisoimassa paikallisessa mätsärissä ja kannustamassa serkku Dali-mittelin kanssa pienten punaisten voittoon ja lopulta BIS-6:ksi! Onnea Enni ja Dali, se meni hienosti! Henkilökohtaisesti emme voineet osallistua, sillä mätsärin tuotot lahjoitetaan Espanjaan hylätyille koirille, kissoille et cetera... eiköhän näitä apua tarvitsevia elukoita olisi kotimaakin pullollaan.
Hiski <3


Catastrofe's Morning Flower (pienellä varauksella)


Hulmukan Dali
Otso aka Kassikoira tai Kahvakuula


Vanhan papan rivi alkaa olla lievästi harva..
syötiin taas raakaluita meinaan.