10v rodussa

Eukanuba Summer Show
Lauantaina päivä urakoitiin Eukanuban ständillä ja illalla vedettiin läpi ensimmäinen Suomessa järjestetty Eukanuba Breeders Party, jossa syötiin ja juotiin hyvin, kerättiin huutokaupalla varoja koirien terveystutkimusrahastoon ja arvottiin paikalla olleiden kesken Tapiolan ja Severan lahjoittamia tuotteita.
Hyvällä syyllä pääsin livistämään kotia jo kahdeksan pintaan, kun loput olivat poistuneet tahoilleen siinä kymmenen maissa. Ehdinpä vielä saunavuorolle ja koiraa viimeistelemään seuraavaa päivää varten.

Sunnuntaina pakkasin autoon ennätysmäärän näyttelykamaa, harvoin sitä tämän rodun kanssa pöytiä ynnä muuta roinaa raahaa mukaansa. Telttakin tulee otettua mukaan ehkä liiankin harvoin. Lastin kanssa selvittiin kehän laidalle loistavasti ja saatiin hyvä paikka kehän vierestä. Roopella oli pitkästä aikaa kilpakumppani jo omassa ikäluokassa, eikä huono kumppani ollutkaan. Pappakoirat esiintyivät molemmat ikänsä tuomalla kokemuksella ja itsevarmuudella. Roope oli tällä kertaa menestyksekkäämpi ollen päivän päätteeksi VSP-veteraani ja PU-luokassa kolmas. Tuomari Harri Lehkosen arvio Roopesta alla, niin kuin loput rotu-tuloksetkin.

Hyvin säilynyt 8-vuotias uros. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvät kulmaukset, oikea-asentoinen häntä. Hyvänlaatuinen turkki. Esiintyy ja liikkuu ryhdikkäästi.

Roope kuvassa 8,5-vuotias


Nartut pentuluokka 7-9kk
1 KP ROP-pentu Lumikuono Hasta La Vista

Urokset nuortenluokka
ERI 1 SA PU 1 SERT CACIB VSP Buffing Quu-ukko
EH Buffing Quiz Of Stoffel

Urokset avoinluokka
ERI 1 SA PU 2 VASERT VACA Buffing Pavarotti
ERI 2 SA PU 4 Buffing Pajatso
EH Buffing Henkie Smit

Urokset valioluokka
ERI 1 SA Buffing Pelleas
ERI 2 SA Buffing Kuuraparta

Urokset veteraaniluokka
ERI 1 SA PU 3 VSP-vet Buffing Pilviparta
ERI 2 Lumikuono Hombre Habanero

Nartut nuortenluokka
ERI 1 SA PN 3 SERT VACA > CACIB Buffing Quibus Seita
EH Buffing Quintessa

Nartut valioluokka
ERI 1 SA PN 2 CACIB Buffing Irma La Douce

Nartut veteraaniluokka
ERI 1 SA PN 1 ROP-vet ROP Seita v.h. Rollecaterdeel

Kasvattajaluokka
1 KP ROP-kasv Kennel Buffing


Buffing-schapet 10v
Kehästä päästyämme juhlistettiin paikalla olleen Buffing-porukan kanssa 10-vuotista schapendoestaivalta, syöden, juoden, kuvaten ja kisaillen. Buffing-koiria olikin mukavasti paikalla kun 14 ilmoittautuneesta 11 oli Buffing-kasvattia ja yksi tuontikoira. Ja ihmisiä oli ainakin tuplasti.

Ollin Piu-sisko oli myös paikalla varsinaisena juhlakaluna, velipoika sai jäädä kotiin lepuuttamaan vaikka ihan hyvässä kunnossa tuo pappakoira nyt onkin pitkän kortisonikuurin jäljiltä. Harmaa Piupali ei pahemmin ollut muuttunut vuosien saatossa, aivan yhtä iloinen ja ihanainen pikkuneiti.

Kiitos kaikille mukavasta sunnuntai-päivästä! Loppupäivän työurakka ständillä meni mukavan leppoisasti purkuhommista huolimatta.Buffing-koiria ja ihmisiä vuosien vareltaHoitopalvelu Kallinen

Maanantaina aamuna kello kuusi reikäleipä Olli ja Tico tulivat hoitoon, kun omahoitajat lähtivät Köpikseen hurvittelemaan. Viisi koiraa on mennyt aika kätevästi täytyy myöntää, jopa yhdellä ihmisellä kulkevat lenkillä aika mainiosti ja jos ei tarvitse vastaantulijoita moikata niin pärjätään mainiosti. Itseasiassa vieraiden koirien ohitukset menee viiden kanssa paremmin kuin kolmen..?!! Ei tuota Esaa paljoa tarvitse ympäri puhua jos koiran haluaisi, folkin voisin melkein ottaakin, eihän tuommoinen pieni ole kuin puolikas koira laumassa, 3,5 koiraa ei kuulosta pahalta. ;)


Sen lisäksi, että tässä on hoideltu koiria niin autojakin täytyy huollattaa. Punto pääsee vihdoin torstaina lukkosepälle ja sitä kautta takaisin Pornaisiin porukoiden käyttöön, sillä meillähän on alla olevan kuvanmukainen uusi lelu. Ehei, älkää luulko että farmarista on luovuttu, Primera on ja pysyy, TT on sellainen "kakkosauto". ;)

Uusi perheenjäsenemme Audi TT Coupé 1.8T