Triplasti odotusta.

Siemenet istutettuVäinön hiihtoloma viikko tuotti toivottua tulosta ja pienet koiranpennun idut on laitettu alulle keskiviikkona ja vielä kertaalleen perjantaina. Viikon 11 lopulla käydään ultrassa tarkastamassa odotuksen laatu, jos (toivottavasti!) kaikki menee hyvin pikku Walmat ja Väinöt syntyvät viikon 15-16 vaihteessa.Siementen lisäksi täytyy kiittää Väinöä myös ihanan leppoisasta ja rauhallisesta luonteesta. Rento kuin mikä, helppo hoitolainen. Ja sentään ihan uusissa ympyröissä, ensimmäistä kertaa kerrostalossa vieraiden ihmisten kanssa. Jokainen on toki oma yksilönsä, mutta herran jestas sentään kun Väinö muistuttaa meidän vanhaa Olli-poikaa. Ei vain väriltään tai malliltaan, mutta myös erityisesti luonteeltaan ja olemukseltaan. Tasapainoinen, rauhallinen, itsevarma, iloinen, avoin, ihmisrakas ja niin edelleen, ei voi koiralta parempaa luonnetta toivoa. Ei mikään haukkuherkkä tapaus, rapussa sai mellastaa eikä Väbä ilmotellut asiasta (tosin ei kyllä meillä muutenkaan..). Lenkillä vastaantulijat saivat kävellä Väinön puolesta aivan rauhassa... Hertha on erimieltä... -.- Niin sydämestäni toivon pentujen perivän vanhempiensa iloiset, reippaat, tasapainoiset luonteet.Tuoreesta vihkiparista kuvia galleriassa:

http://pilviparta.kuvat.fi/kuvat/2011/V%E4in%F6+and+Walma+17th+Feb+2011/

EsiliinaHertha, varsinainen vastarannan kiiski... mur!! Pikkuakka toimi parhaiden kykyjensä mukaan Walman esiliinana ja yritti jarrutella pariskunnan lemmen leikkejä. Nyt se onkin nautiskellut oikein olan takaa saamastaan huomiosta, kun Väinö on palautettu omaan kotiin ja tytöt ovat saaneet paapomista osakseen. Tänään nautiskeltiin hieman vähemmästä pakkasmäärästä aurinkoisissa merkeissä pelto- ja metsälenkillä. Tytöt nautiskeli vapaana kirmaamisesta ja kameraan tallentui hauskoja otoksia, joita voitte kurkkia galleriasta.Hertha-äkäpussi opettelee remmikäytöstapoja nyt kun isukki (lue: yllyttäjä) on poissa vielä viikon. Ahneudesta on onneksi hyötyä ja homma on huomattavasti paremmin hallussa jo muutaman päivän jälkeen.. vielä kun saisimme sen pappakoiran tajuamaan parhaansa.Päivän aurinkoiset hetket tallennettuna kuvin galleriaan:

http://pilviparta.kuvat.fi/kuvat/2011/Walma+and+Hertha+20th+Feb+2011+/Tico & WilmaHetki sitten kotiuduin Pornaisten kodista.. jossa jatkettiin alkuvuoden tapaan lemmekkäissä tunnelmissa. Terrieripoika Tico kosiskeli ensimmäistä morsiantaan onnistuneesti ja mikäli kaikki menee loppuun saakka hyvin Wilma, Hooligan Hot Sasha, jakaantuu huhtikuun loppupuolella. Lisää Hooligan kotisivuilta: http://www.koskelo.net/hooligan/index.htm

Jotta nyt sitten odotellaan aikajärjestyksessä ensin Roopen muksuja syntyväksi Lahteen, seuraavaksi kotipesään Walpurin pieniä tänne Klaukkalan kylälle ja vielä Turkuseen Ticolle pikku purriaisia. Jännä ja kiireinen kevät tulossa. :)