No vihdoin! Part II

Pakko raapustaa, kun tuli tuossa eilen kotiin päästyäni mieleen kokeneen kasvattajan sanat viime vuoden KoiraExposta.

Ajatushan ylipäätään sytytti siinä vaiheessa, kun avasin töiden jälkeen kotioven.. ei edes koirat ehtineet ensin ovelle, kun vastaan löyhähti ällöttävän ummehtunut haju. Hajua yökötellessäni, tuli mieleen edellisen päivän puheet, kun olin kiitellyt, ettei meillä tytöt haise juoksuaikaan. Vaan perunpa puheeni (siis turha syyttää etten siivoaisi..), mikä muu sellainen ummehtunut veren haju voisi olla? Ja tästä johtui mieleeni nuo Juha Kareksen (Chix Choix) sanat, että jos ei nartun juoksua haista, ei se ole kunnon juoksu se... no meilläpäs nyt sitten on kunnon juoksu, joten jospa vaikka ripustaisimme wunderbaumeja neutralisoimaan tuota Walman hajustetta, joka varmasti hänen itsensä mielestä on aivan mainio tuoksu.

Ainakin Väinö tykkäsi eilen, kun käytiin ulkoilemassa poikien kanssa. Iltasella on mukava kierrellä katuja, kun pystyy hyvin pitämään porukkaa vapaana jalkakäytävillä. Hertha sai purkaa meno halujaan ja Walma antoi pojille kyytiä. Yritettiin kauheasti selittää Walmalle, ettei se auttanut asiaa vaikka olikin Väinön kalenterista katsonut, että tuolloin se mies on reissussa, että tähän väliin on hyvä pitää parhaat päivät. Jos ei viikonloppuna natsaa niin poikakaveri lomailee sitten ensi viikon Klaukkalan keskustassa. ;)

Aamulla oli Roope jo enemmän kiinnostunut asiasta ja Walpurilla pissaa tuntui riittävän joka risteykseen. Kasvattaja Ruotsista kertoi Yaya-äidin ensimmäisessä kahdessa pentueessa astutuksen tapahtuneen jo 9. ja 10. juoksupäivä, tällä hetkellä odotettavat pennut Yayalla on laitettu alulle 10. ja 12. päivä. Pidetään peukkuja, että Prinsessakoira tulisi tässäkin asiassa äitiinsä, niin kuin monessa muussakin... se mm. palvoo miehiä!! Tässähän saa jo kohta alkaa kilpailemaan huomiosta koiran kanssa.... ;)

Semmottista tällä erää, tällä kanavalla. Kotisivuja päivittelen tässä kunhan joudan ja saan pikku muutokset valmiiksi. :)