Roope ALO3

Ihanaa, nyt se on ohi Roopen kanssa: ensimmäinen virallinen tottelevaisuuskoe! Ei ollut kyllä helppoa, muutama uneton yö ja jatkuva vessassa ravaaminen ei tehnyt työpäivistä helppoa. Saatika sitten nousta tänään niin, että ehti hieman jälkeen kahdeksaksi Konalaan Purina Areenalle. Paikanpäällä Roope höyrysi hajujen perään siihen tahtiin jo, että epäilin sen keskittymiskyvyn riittävän senkään vertaa itse arvostelussa.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: 10 (Ei huomauttamista, istui paikallaan sivulla ja antoi tuomarin koskea.)
PAIKALLA MAKAAMINEN: 10 (Tuomari ei huomannut (onneksi), jouduin antamaan kaksoiskäskyn sekä maahan mennessä, että istumaan noustessa, muuten ei mitään, pysyi hyvin skarppina pää pystyssä.)
SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ: 7 (Jäi alkuun hieman jälkeen, liikkeestä pysäytyksessä meinasi jatkaa eteenpäin, ymmärrettävää kyllä kun pysäytys tuli noin kolme askelta liikkeelle lähdöstä. Muuten seuraaminen suht ok, pysyi tahdissa, hieman väljyyttä kulmissa ja osassa seuraamista, juoksu meni hyvin.)
SEURAAMINEN TALUTTIMETTA: 7 (Aika samalla tyylillä kuin hihnassakin.)
MAAHAN MENO SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ: 0 (Piti olla varma liike, mutta uskoisin, että se ei kuullut koska käveltiin suoraan toista kehää kohden jossa toiset teki omiaan, jäi siis seisomaan epävarmana.)
LUOKSETULO: 7 (Ensimmäisen kutsun aikana katsoi toiseen kehään, toisella käskyllä tuli kyllä ihan kivasti laukaten ja nätisti perusasentoon.)
SEISOMINEN SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ: 9 (Meni hyvin, jäi seisomaan nätisti, mistä lie otti yhden pisteen pois?)
ESTEHYPPY: 5 (Kaksoiskäsky, meni ensin haistelemaan estettä + itse jännityksissäni tein vanhan virheeni ja astuin askeleen estettä kohti jotta Roope hypppäisi, mielestäni hyppy oli myös laudan verran korkea.)
KOKONAISVAIKUTUS: 7

KOKONAISPISTEET: 138p, 3. tulos

Ensimmäinen tunne oli tietenkin pettymys, että menikö se nyt noin huonosti, mutta kotimatkan mietittyä oli jo ihan hyvä fiilis. Ensimmäinen kerta on ohi ja häiriöitä oli todella paljon, ei olla edes ikinä treenattu missään hallissa jossa kaikuisi. Ja Roope muutenkin sellainen herkkis, että jos esim. seuratessa kävellään puskaa kohden se rupee jo neljä metriä ennen puskaa hidastamaan ja katselemaan siihen malliin, että "Eihän me tonne olla menossa?".
Tulevana tiistaina on heti uusinta Riihimäellä, jossa on kuulemma tilava hiekkakenttä ja huomattavasti vähemmän koiria. Ja jännityskin luulisi pysyvän jo paremmin kurissa. :)

Muutoin tässä aletaan valmistautumaan ensi viikonlopun Ruotsin reissuun. Tukat pitäisi laittaa ja kamaa alkaa pikku hiljaa katsomaan mitä sitä mukaan tarvitsee. Ja huolehtia, että ne koirien paperit tulee mukaan, eläinlääkärilläkin täytyisi käydä hakemassa madotukset.
Hertha pääsi matkavalmisteluinnostuksessa eilen pesulle kanssa, tai Atte sen pesi. Nyt sillä on ihana mohikaani tukka, otsatukka on ihan pystyssä. Harmi kun kamerassa on akkuloppu, pitäisi saada kuva näytille, se on niin huvittavan näkönen sen kanssa... lippa heiluu vaan kun neito painelee menemään.

Ei siis tämän ihmeempiä, tiistaina taas uudestaan samoilla aiheilla, toivottavasti jo paremmin pistein. :)