Arki rullaa

Kauhistus, ne tokokokeet lähestyy!! Olen pantannut treenaamista siinä pelossa, että ilmenee joku ylitsepääsemätön ongelma... turhaan ilmeisesti, koska eilen liikkeet läpi käydessä kaikkia meni lähes täydellisesti. Jos nyt väkisin jostain haluaa viilata, niin käännökset oikealle jää aavistuksen löysiksi ja sen jälkeen seuraaminen on hetken väljää. Eipä siis oikeastaan muuta. Innokasta tekemistä ja iloinen koira. Nyt pidetään loppu viikko normi oleilua, ei ylimääräisiä nameja ja lauantai paastotaan, siis Roope, en minä vaikka voisi se hyvää tehdäkin. ;) Sunnuntaina ollaankin jo toimessa heti yhdeksältä luoksepäästävyydellä ja paikalla makuulla, sitten kehään vuoronumerolla kolme. Helpottaa pikkasen omaa jännitystä kun ei tarvitse puolille päivin odottaa vuoroaan ja kasvattaa jännitystä.
Eilen otettiin alokasluokan liikkeiden lisäksi noutoa, meinasin ensin, että kun ulkona otetaan ko. liikettä ekaa kertaa niin ottaisin sen ensin osissa. Mutta tuo oli niin innoissaan, että nouti sen ihan kokonaisena liikkeenä. Huolellisempi saisi olla sen kanssa miten kapulan suuhun ottaa ja varasti sivulta kun heitin kapulan, mutta ei se mitään. Tärkeintä, että se on innoissaan liikkeestä jota ei aikaisemmin ole voinut sietää!!! Jee!!! Kaikki näyttää olevan sittenkin naksuttimen oikealla käytöllä ja oikeilla vahvisteilla mahdollista!

Ruotsin reissu alkaa olemaan buukattu täyteen suunnitelmia ja varaukset on vahvistettu ja maksettu. Jännityksellä odotetaan mitä Walma meinaa jo kuukausia kehitteillä olevan juoksunsa kanssa... toivoisin, ettei niitä reissulle tee, ainakaan tärppipäiviä.
Viime lauantaina olivat ruotsalaisilla oma paikallinen erikoisnäyttelynsä jossa oli kilpaillut yli 140 schapea! Voi kun meillekin saataisiin joskus niin paljon koiria paikalle, ens vuonna on pakko itse päästä näkemään tämä ruotsalaisten järjestämä mahtitapahtuma. Perjantaina tokoa, lauantaina näyttely ja sunnuntaina agilityä ja jalostustarkastus. Walman Lotus-veli oli voittanut 10,5kk iässä ison junioriluokan ja ollut vielä loppuen lopuksi viidenneksi paras uros (varauros niin kun ruotsalaiset asian ilmaisee). Grattis Lotus!

Muutoin meille ei oikeastaan mitään hirmu ihmeellistä kuulu, töitä alkaa kesän jäljiltä olemaan melko normaalisti. Flunssan poikanen meinaa jo iskeä ensimmäistä kertaa, ei tarvitsisi, kun vielä on noita pyöräilysäitä jäljellä. Niin ostettiin tosiaan uusi fillari, mummo mallin tilalle ostettiin monimonivaihteinen käsijarrullinen urheilupyörä, jossa saa selän kipeäksi ja koko ajan pieni pelko ahterissa, muistaako että ne jarrut on käsissä... olen meinaan joskus ala-asteella ajanut moisella pyörällä alamäestä suoraan lähikaupan seinään. Oli aika tälli, vaikkei mustelmia ihmeellisempää käynytkään.
Jonain vapaapäivänä olisi mukava päästä tervehtimään Herthan veljeä Kekeä, asiasta jo soiteltiinkin, kunhan löytyy sellainen vapaapäivä, joka passaa molemmille. Voi olla, että menee tuonne reissujen jälkeen vasta kun on aikaa.

Nyt varmaan tarttis lähteä koirien kanssa ulkoilemaan lähimetsään ja sitten pitäisi tarttua imuriin ja siivota villakoirat nurkista pois.