Hitusen paremmin jo

Tänään seikkailtiin (kirjaimellisesti) Riihimäen koirakerhon kennelmajalle, joka oli kyllä niin keskellä metsää kun vaan voi olla. Neljän aikaan aloin soittelemaan ajo-ohjeita Riksun keskustasta ja viiden maissa pääsin vihdoin perille. Täytyy sanoa, että rento tunnelmani latistui tuona aikana kokonaan.

Tänään Roope oli paljon veltompi mitä sunnuntaina ja kehässä olon jälkeen siltäkin pääsi oksennnus... autoon! Oli melko kuuma vaikka iltaa kohden oltiinkin liikkeellä ja yhtään en ihmettele oksennusta kun herkuttelivat koko lauma päivällä sukulaisissa käydessä heidän kissan jättämillä myyrän jämillä... ei pusuja vähään aikaan kiitos!! No jotain meni kuitenkin paremmin kun kerta tulosta parempi saatiin aikaan viime kertaan nähden. Eikä tuomarikaan ihan löysäillyt kun yhdestätoista koirakosta vain 2 sai ykköstuloksen, Roopekin olis pisteissä neljänneksi paras.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: 9 (Väisti tuomarisetää jonkun verran...)
PAIKALLA MAKAAMINEN: 10 (Jouduin taas antamaan molemmissa päissä kaksoiskäskyt, tuomari antoi meille kylläkin kasin, mutta kehäsihteeri ei ilmeisesti ollut hereillä...)
SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ: 8,5 (Tässä Roope oli vielä jokseenkin hereillä, kulmat löysiä ja perusasentoon meno hidasta.)
SEURAAMINEN TALUTTIMETTA: 7 (Mato matala perässä hiippaillen ja mitä enemmän koira jäi sitä enemmän oma rintamasuunta kääntyi koko ajan koiraan päin tuijottamaan...)
MAAHAN MENO SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ: 0 (Kehän ulkopuolella meni maahan aivan kuin harjoituksissa, erinomaisesti, kehässä ei tietoakaan mikä liike oli kyseessä.)
LUOKSETULO: 7 (Katseli taas maisemia kutsun aikana, tuli toisella kuitenkin ihan reippaasti ja nätisti perusasentoon.)
SEISOMINEN SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ: 8 (Kymppi olisi tullut jos seuraaminen olisi ollut parempaa, muutoin siis hyvin.)
ESTEHYPPY: 9 (Itse liikkeeseen ei huomautusta, piste lähti siitä, etten sanonut seiso-käskyä... olisi kuulemma itsenäisesti pitänyt sanoa, Hkissä kyllä liikkuri käskytti tässäkin kohtaa...)
KOKONAISVAIKUTUS: 7

KOKONAISPISTEET: 146p, 2. tulos

Sellainen päivä siis, ensi viikolla samassa paikassa. Tällä kertaa tietää mihin menee ja tietää vähän tuomarin linjankin. Tosin takana on sitten viikonloppu Ruotsissa, joten odotuksia ei todellakaan ole vaikka linja näyttääkin ihan suotuisalta. :)


Päivän ehkä tärkein juttu oli kuitenkin kennelnimipaperit... tai näin alkuun lasku. Toisella kertaa ensimmäinen vaihtoehtoni meni läpi. Elikkä tulevat kasvattini kantavat nimessään etuliitettä WALMAN. Kennelnimi perustuu toki tulevaan (toivottavasti) kantanarttuun Walmaan, mutta myös äitini äitiin, Valma, jota en koskaan ole kylläkään saanut tuntea. Kennelnimelle julkaistut kotisivutkin ovat jo netissä, vielä vaihdetaan nettiosoitteet nimeen sopiviksi. :)

Tälläistä sii tänne, huomenna eläinlääkärille porukan kanssa ja torstaina jo aloitetaankin matka siirtymällä töiden jälkeen suoraan Röykkään ja sieltä perjantaiaamuna Turun kautta päivälaivalla Tukholmaan. Reissukuulumisia sitten seuraavan kerran.