Hela viikko

Työ "viikko" ja 64 pyörällä poljettua kilometria takana. Nyt on taas viikon verran vapaata, eli kesäkuun jäsenlehden kokoominen, vuosikirjan materiaalin kasausta, match show järjestelyjä ja kaikkea muuta pientä puuhaa. Treenaamaankin mieli tekisi, mutta jo nämä ensimmäiset "vapaat" on osoittautunut melkoiseksi juoksuksi. Eilen aamusta tosin nautittiin pitkään nukkumisesta ja sain potkittua tuon isännänkin koirien kanssa lenkille aamusta niin sai itse kerrankin löhötä pitkään ja hartaasti. Loppu päivä, kun sängystä ylös pääsin olikin sitten tukan selvittelyä kun ensin kävin läpi omat karvakasat ja sitten ajettiin vielä iltapäivästä Röykkään suorimaan Aapelia.

Kiva oli huomata taas kuinka sosiaalinen rotu meillä on käsissä, kun pihassa vilisti kolme schape urosta ja kolme narttua + bordercollie Bonbon. Poikien päät meni sekaisin kenellä kunkin pepusta, veljeksillä, Roopella ja Turolla, maku oli samanlainen kun molemmat hännystelivät Banjoa. Aapo taas ihastui tummaan pitkäsääriseen Bonboniin.
Sai koirat taas aimo annoksen liikuntaa kun Roope yritti kaikin mahdollisin keinoin saada lastensa äitiä lämpenemään lemmen leikkeihin. Ja Walma taas juoksutti minkä ehti Bonbonia (ja siinä samalla Aapoa). Reipas nelisen tuntia taisi taas vierähtää vieraisilla ja pentujakin siinä käytiin ihastelemassa. Kyllä ne on vaan niiiiin ihania!


Muutoin eilen saatiin sitten ottaa vain vastaan muiden näyttelytuloksia... tylsää! Olisi itsekin pitänyt ilmoittautua mukaan menoon. :)

Tico the terrier osallistui Kellokoskella match show'hun ja hienosti menikin, pienten punaisten voittaja ja loppuen lopuksi päivän BIS-2!!!! Nappiin meni treenit! Viikon päästä sitten varsinainen koitos Tuomarinkartanossa Ladies Kennel Clubin näyttelyssä irkku tuomarilla. Hienoa Juulia & Tico!
Toinen hieno näyttelyuutinen kuului Ruotsin puolelta jossa Walman majesteettisen kaunis Yaya-äiti saavutti viimeisen Ruotsin sertinsä ja valmistui Ruotsin muotovalioksi! Grattis Annette och Anders!

Tänään taas on jatkettu menoa shoppailemalla ensin Keravalla koirille oikeaoppista evästä, siitä sitten Hyvinkään kautta Riihimäelle hakemaan match show'hun sponssilahjoja, kiitos Sirpa! Kuusi tuntia saatiin menemään aikaa ja koirat oli toki mukana.... Roope luuli pääsevänsä naisiin kun piti taas piipitystä yllä koko auton liikkeellä olo ajan!! Argh!!!

Treenaamaan ei siis olla tänään ehditty, mutta jos jo huomenna olisi siihen aikaa. Muutoin viikko on mennyt melko hissukseen, loman aikana täytyy sitten repäistä ja yrittää hoitaa kaikkia asiat kuntoon kerralla.

Loppuun Roopen Ruotsin muksuista muutama kuva...