Kokeita, kursseja ja kuvia

Viikonloppu alkaa olemaan taas vietetty, saldona kasvattajan peruskurssin läpäisy, Ollille kolmas ykköstulos alokasluokasta ja TK1 + uusia kuvia Walmasta. Paremmin ei kyllä viikonloppu olisi voinut sujua, nyt on väsynyt mutta onnellinen olotila.

Kasvattajan peruskurssilta sai kyllä taas tuutin täydeltä tietoa ja varmaan kestää muutama viikko reilusti sisäistää kaikki. Muistiinpanoja pitäisi jossain vaiheessa vähän siistiä ja kirjoittaa puhtaaksi, ajatus olisi rustata jotain seuraavaan yhdistyksen lehteenkin... mutta siitä sitten lisää itse lehdessä. Ja kurssi tuli siis läpäistyä hyväksytysti, nyt vaan pitäisi alkaa pohtimaan kennelnimeä ja pistää papereita eteenpäin. Kennelnimi ideoita kyllä riittää, mutta mitä jaksaa katsoa koko loppu elämänsä?!?!

Ehdottomasti paras juttu oli Ollin kolmas alokasluokan ykköstulos Riihimäellä, tuomarina oli Ossi Harjula jonka kommentit koirakosta oli: "Te pääsette vielä pitkälle.." ja oli kehunut Juulian kaunista tapaa käskeä koiraa. Treeneissäki saa kyllä tarkkaan kuunnella, että koska se sitä koiraa käskee... vaikka Olli kyllä varmaan oikeestikin tottelee ajatusta satunnaisesti. Viisas vanhus. Niin ja takaisin itse tulokseen, pisteitä kertyi 189, kunniapalkinto ja kun ykköstulos oli kolmas alokasluokasta niin nyt tittelirivissä komeilee TK1. Luokassa kilpaili 16 koirakkoa, joista Jolle&Olli olivat neljänsiä. Alla pisteet liikkeittäin...

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 9,5
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
Luoksetulo: 9
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Estehyppy: 9,5
Kokonaisvaikutus: 10

Lopputulos: 189 pistettä, 1. tulos, kp & TK1

Ja sitten siihen pikku prinsessaan, jolla on näissä kuvissa ikää 6 vrk... kelkka on kallellaan siniharmaaseen, mutta katsotaan nyt loppuun asti rauhassa.


SINIHARMAA TYTTÖMUSTAVALKOINEN TYTTÖ


Ja alla olevasta linkistä löytyy sitten lisää kuvatuksia koko porukasta, vasemmasta reunasta voi valita mitä galleriaa katselee, uusin ylimmäisenä... http://fotos3.chappers.se/#home