Chappers All For Love "Walma"

Tässä kaiken kansan katseltavaksi tyttö-pennut vuorokauden vanhoina, pennut voivat kuulemma oikein hyvin. Ja Annette ei edes tiennyt millä sanoin kuvata siniharmaata tyttöä, niin voimakastahtoisesti se pääkorkealla kuulemma maitoautoa etsii Yayan saapuessa pesäänsä.

Niin ja kuten otsikossa jo kerrotaan, Walman virallinen nimi on nyt lyöty lukkoon monien pohdintojen ja sanakirjan kanssa istuttujen iltojen jälkeen, Chappers All For Love (Kaikki Rakkaudelle toisin sanoen). Nimellä on perjaatteessa kaksi tarinaa, I. All = tulee myös Yayan nimestä (Yaya Want It All) ja yhden urospennun virallisessa nimestä löytyy jo Love, joten pysyy sitten nimet yhtenäisenä. Ja II. tarina kuuluu niin, että tällä hetkellä telkkarissa pyörii mainossa missä ukot rakentavat suklaasta auton (Accordin) ja laulavat jotain rakkaudesta. ;)

Ja nyt niitä kuvia ja sitten lähdetään ajelemaan Pornaisiin hakemaan Juulia & koirat ja sitten Halkiaan katsomaan bordercollieiden toko-mestiksiä Marin kanssa. Ja sen jälkeen pääsee meidänkin pojat taas Marin oppiin pitkästä aikaa. :)


SINIHARMAA TYTTÖ
(ykkös-Walma)

MUSTAVALKOINEN TYTTÖ
(kakkos-Walma)

Alla olevasta osoitteesta löytyy kuvia koko pentueesta Chappers sivuilla:
http://fotos3.chappers.se/#12.0

Ja tämä kuva on pakko linkittää erikseen, oikeassa reunassa selkä kameraan on ykkös-Walma, tässä näkyy kivasti selän värikuvio (josta mä pidän ihan sikana!)
http://iloapp.chappers.se/data/_gallery/public/12/1221328562_resized.jpg