Kamera käy!

Alkaa taas olemaan yksi viikonloppu takana päin, tämä viikonloppu menikin vauhdikkaasti vaikka oli peräti kolme "vapaata". Perjantai päivä meni siivotessa, pakatessa, koiraa hoitoon viedessä ja illasta sitten ajettiin Kiikkaan majoittuaksemme sinne yhdeksi yöksi.
Illasta kuvattiin Seidan ja Lumikuono Neron lapset, jotka olivat yöllä aika hirviöitä... vaikka niin on helpoiksi kehuttu. Mikä volyymi niistä lähtikään kun keskellä yötä olisi tarvinnut ruokaa ja aktiviteetteja. Pentukuume on ihan hirvee eikä yhtään helpottanut nähdä tuollaisia melkein luovutusikäisiä kakaroita. Viikon sisällä odotus palkitaan kun saadaan jo tietää mikä on Yayan ja Neron lasten sukupuoli jakauma.
Perjantaina pääsi Roopen mamma Amelie myös turkistaan, Buffing mummot Siiri ja Amelie vetelevät nyt hyvin tyytyväisinä snautseri-lookissaan. Hyvän koneen oli Paula hommannut, kun vaan oppii nyt sitä itsekin käyttämään.

Kameran jalka maistuu paremman puutteessa...

Tämä mies osaa ottaa kirjaimellisesti ruuan päälle rennosti

Meno yltyi hurjaksi kun katras valtasi keittiön

Amelie

Amelie


Lauantaina oli sitten viikonlopun kohokohta, Tiinan ja Harrin häät. Sain kunniakseni kuvata häät... arvatkaa jännittikö. Oltiin paikalla hyvissä ajoin ennen seremonian alkua ja suunnittelin kovasti miten ja missä kuvataan. Perskele kun rupesi käsi tärisemään kun kanttori kajautti musiikit ilmoille, meinasi paniikki iskeä kun ei kamera meinannut mennä kiinni jalkaansa ja videokamerakin olisi pitänyt saada päälle... hiki tuli, mutta hyvin se loppuen lopuksi meni. Juhla oli aivan ihanasti järjestetty ja vaikka ei paikalla muita tuttuja Aten ja hääparin lisäksi ollut niin tunnelma oli iloinen ja avoin, ihania ihmisiä. Ja hääpari huomioi enemmän kuin tarpeeksi vieraansa vaikka paikalla oli reilusti yli 50 ihmistä, kerkesi siinä vähän koiristakin höpöttää. ;) Bändi soitti hyviä suomalaisia ja muutaman ulkolaisenkin kappaleen ja koko suku oli innolla mukana niin paritanssissa kuin yksittäinkin. Mun onneksi pystyin kieltäytymään tanssista vedoten kuvausvelvollisuuteen... ;) Yhdestä skumppa lasista ei niin känniin tule, että mä olisin tanssilattialle ilman vänkäämistä lähtenyt! :) Kiitos Tiinalle ja Harrille vielä tuhannesti ihanista juhlista sekä majoituksesta, ja onnea vielä ties monennenko kerran. Oli kunnia olla todistamassa kun sanoitte toisillenne tahdon!!

Tuore aviopari 6.9.2008

Suku tanssilattialla


Häitä voisi hehkuttaa vielä vaikka kuinka, mutta alkaa pikku hiljaa sänky kutsumaan. Ensi viikolla kuusi päivää töitä, keskiviikkona illasta vielä Ticon ensimmäinen trimmi. Sellaisia tälle erää, ensi viikonloppuna saattaa peräti sunnuntai olla täysin vapaa (ainakin niin toivoisin). Kohta täytyy alkaa lueskelemaan kasvattajan peruskurssi materiaalejakin, ei siihenkään enää ole kuin kaksi viikkoa, samaten kuin Ollin (toivottavasti viimeiseen) alo-luokan tokokisoihin.