Postman Pat

"Pois, pois postin tieltä, posti se kulkee keskellä tietä..." vai miten se rallatus menikään. Tosiaan on tässä nyt sitten ammattiinvalmistujaisjuhlat juhlittu ja töissä on painettu menemään jo reipas viikko. Täytyy sanoa, että aika hermoja raastavaa hommaa on kun yöllä ei meinaa stressin takia tulla uni kun miettii vaan postilaatikoiden paikkoja ja miten ne kaikki pikkutarkat paketin lähetys/toimitus jne merkkaukset menikään. Soppari on allekirjoitettu kesäkuun loppuun ja saa sitten nähdä mitä sen jälkeen. Heinäkuu tekisi mieli lomailla, joka tapauksessa joutuu sitten myöhemmin kesällä / syksyllä etsimään uutta työtä, kun ei postilla ole vakipaikkaa ja en mä kyllä mitään postiuraa halua luoda, vähän korkeammalla on tavoitteet vaikka vähän mukavuudenhaluinen (/laiska) olenkin. Kuvatoimittajan työnkuvaa olen tässä tutkaillut ja se on listan numero yksi tällä hetkellä. Mutta postilla painellaan menemään ainakin tämän kuun loppuun.

Koirain menoihin ei kuulu yhtään mitään erikoista. Ollaan ja oleillaa. Pikkiriikksen ollaan otettu BH-juttuja omalla pihamaalla ja muutama makkararuutukin ollaan tehty, jos vaikka jaksettaisiin joku kuiva päivä talsia oikealle pellolle asti.
Näytelmiin ei olla ilmoittauduttu... muutamissa tilaisuuksissa käydään vaan turistina kannustamassa mukana olevia. Minä joka kiersin Roopen kanssa hullun lailla kaikissa kissan ristiäisissä aikanaan, en oikeastaan edes kaipaa kehään. Tai sitten johtuu siitä ettei Roopen kanssa enää ole mitä jännätä, tuleeko serti vai ei. Uuden koiran tarve alkaa olemaan, mutta toisaalta jos saisin potkittua itsestä intoa tokopuolelle niin voitaisiin sitäkin Roopen kanssa kokeilla, sehän on kumminkin koira parhaassa iässä vielä.
Ollikka viettelee kesäpäiviä kaikessa rauhassa. Juulia karkasi kaverinsa kanssa reilu viikko sitten Hämeenlinnan lähelle hevostelemaan ja tulee kotia vasta tulevana lauantaina. Ollille ei taida olla muuta ihmeellistä luvassa kesän aikana kuin Kennelliiton suurleiri Lapualla heinäkuun alussa.

Tällaisia meille. Juhannusjuhlia odotellessa. Aurinkoisia kesäpäivä itsekullekin. :)