Motivaatio ongelmaiset

Juu-u... Meidän treenimotivaatio menee sellaista vuoristorataa, että alta pois. Tunnetuimmat kaudet ovat nämä laskusuhdanteet kun löntystellään vaan menemään pitkin kyliä ilman mitään kuria ja ymmärrystä. ;)

Tällä hetkellä elellään taas nousukautta ja ollaankin viime viikosta treenattu melko ahkeraan BH-juttuja. Tällä erää on hionnassa tuo eteen istuminen mikä on tuottanut pään vaivaa aina, kun se ei meinaa millään löytää oikeaa paikkaa ilman kädellä ohjaamista. Nyt ollaan naksuteltu oikeaa paikkaa ja kyllä se alkaa löytymään, kun vaan saisi sen istumaan "varpaille" eikä käden mitan päähän.

Motivaatiota löytyy hyvin nyt molemmilta ja vielä Roopen intoa nostatetaan treenaamalla Ollin kanssa ensin. Roope on pakahtua onnesta sen jälkeen kun hänetkin muistetaan ottaa käsittelyyn. Seuraamiset on jotain niin upeeta, eikä kukaan ole todistamassa!!! Ja julkisella paikalla kaikki meneekin sitten taas pyllylleen eikä kukaan koskaan tule uskomaan, että me oikeesti osataan! :) Täytyy varmaan oikeesti alkaa kattomaan niitä möllitokoja, jos niissä kävisi harjottelemassa tuota jännittämättä olemista. Kyllä me täältä ponnistetaan, jos syksyksi viimeistään... jätetään tämä kohta auki. ;)

Eipä meille muuta ihmeellistä kuulu. Atella on loppusota menossa viimeisiä päiviä ja ainakin viimeisimmän tiedon mukaan on tulossa keskiviikkona juhannuksen viettoon. Enää 18 aamua niin se p*ska on ohi, välillä on kyllä ottanut koville, mutta on siitä varmasti omalla tavalla hyötyäkin ollut.

Mutta nytpä koiruuksien kanssa lenkille... äitsykkä ja Juulia lähti humputtelemaan Bon Jovin keikalle, eikä ne perkeleet huolinut mua mukaan, että lankesi sitten tämä koirapiian homma. No, ei se mitään me katsellaan sitten EM-futista... vaikka ei lemppari joukkueet Hollanti ja Epsanja tänään pelaakaan... tai siis eihän tässä varsinaisesti mitään palloa seurata, on siellä kentällä paljon muutakin... kuten vaikkapa enkelikutri Fernando José Torres Sanz. ;)

Alla muutama kuva poikasten leikeistä tältä päivää...