Melkein veteraani

Taas sama virsi, niin kuin joka vuosi... "aika menee tosi nopeesti"... Olli ja pentuesisarukset viettävät tänään 7v. synttäreitä!! Onnittelut Ollin sisaruksille, Piupalille, Chilille, Oliwerille, Cindylle ja Divalle!! Sää ei aivan suosi meidän synttärikemuja, taivaalta tulee vettä kun suihkusta ja meidänhän hienohelmat eivät millään kykene ulkoilemaan tuollaisessa säässä. Täytyy siirtää peltojuhlia sitten myöhemmälle. Ei sillä, että minäkään mutasia koiria sänkyyni haluaisin kuivattelemaan.
Ollin vointi on erinomainen, ei mitään tietoa talven ontumisista ja mielikin on virkeä. Kovasti ovat treenailleet tokoa ja agilitykin on joka torstai (miinus kesätauko). Ja kohta lähtee taas parivaljakko paita&peppu Kennelliiton suurleirille koirailemaan.

Pojat viettivät keskikesän juhlia eri osoitteissa, Roope Järvenpäässä ja Olli kotosalla Pornaisissa. Roope oli kovin huolissaan, että missä Aten vanhemmat on, kun nämä ilkeät nuoremmat isännät ja emännät eivät osaa jääkaapilla käydessä muistaa pientä koiraa muutamalla makkaralla. Ahneesti vaan mussuttivat itse kaikki. En tiedä kumpaa Roope ajatteli istuessaan Aten vanhempien huoneen oven edessä, että he ovat huoneessa oven takana piilossa vai yrittikö se sanoa meille, että "Tuolla se Iku säilyttää niitä possunkorvia!". Pöljä hurtta!
Yhdet kunnon tottis treenit saatiin aikaan, aamuvirkkuna heräsin lauantaina 7.15 ja lähdin treenailemaan läheisen koulun kentälle. Ihan onni, että käytiin aamusta. Kyllä olisi ihmiset katsonut meitä kieroon kun minä juoksen koiran perässä ja läpsyttelen käsiä yhteen ja Roope hyppii innoissaan 360 astetta ymäri monta kertaa putkeen... me vähän innostuttiin riehumaan! :) Saatiin siitä kyllä sitten tosi ilosen innokkaat treenit ja etenki hyvät seuraamiset, jäi tosi positiivinen olo itselle ja varmaan koirallekin. Näitä lisää kiitos!!

Eilen päivittelinkin jo sivuille Roopen tyttöjen Riitun ja Nonan silmätarkastustuloksia. Molemmilla oli siis silmät terveet HC:n, PRA:n ja RD:n osalta, eikä Nonalta löytynyt mitään muutakaan huomautettavaa. Riitulaisen silmistä löytyi ylimääräisiä pehmeitä ripsiä, perinnöllinen sairaus nimeltä Distichiasis, ektooppinen cilia. Silmät ei kuitenkaan vaivaa Ripiä millään tavalla vielä, joten ihan normaalia koiran elämää se sen osalta saattaa elää vielä.

Tälläistä tänne. Viikonloppuna sitten turistiksi Järvenpään näytelmiin, sieltä käydään sitten lunastamassa Roopen taideteos. Jännityksellä odotetaan mikä on Välimaan Tiinan näkemys Roopesta! ;)