Tapaamisia

Pääsiäisviikolla on riittänyt tekemistä. Vähän on koitettu saada lopputyötä taas liikenteeseen, mutta suurinosa ajasta meni aikalailla koiramaisiin puuhiin. Niin kuin yleensäkin! ;)

Tiistaina olin mukana Veetin ja Evitan (Evita Enya Anjo v.d. Brederwiede) treffeillä jotka alku teatraalisuudestaan huolimatta sujuivat hyvissä merkeissä... ehkä hieman kova äänisesti, mutta kuitenkin. ;) Keskiviikkona otettiin vielä uusiksi ja ilmeisesti se oli ihan oikea päätös, meinaan pariskunta meinasi hoitaa temput jo kerrostalon parkkipaikalla... eikä me päästykkään kuin ovesta sisälle kun Veeti oli jo kiinni. Siinä sitten kengät ja ulkoiluvaatteet päällä istuttiin keskellä eteisen lattiaa. Neljän viikon päästä sitten ultra näyttää tuottiko tapaamiset tulosta, pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että saataisiin Veetin, Evitan ja Swifty's kennelin esikoiset maailmaan toukokuun puolessa välissä.

Swifty's sivuilla
tästä ja Veetin sivuille tästä.

Niin ja huomasin, etten ole edes muistanut kertoa miten Ollin selkärangan röntgenissä meni... tai röntgen ja röntgen, ei ell suostunut nukuttamaan ja kuvaamaan Ollin selkää kun se oli niin reippaasti ja vaivattomasti liikkunut. Ell vain tunnusteli sen huolellisesti ja arvioi, että sillä olisi vain pehmytkudos vaurio jonka paranemiseen voi mennä puolikin vuotta. Saatiin kolmen viikon lepo määräys ja samalla ajalle metacam lääkettä. Puolessa välissä kuuria ollaan jo, eikä ontumisia ole ollut. Toivotaan, että eläinlääkäri on oikeassa ja Ollilla on vielä pitkä terve elämä edessään. :)

Ja tänään sitten ex-tempore lähdettiin koiraporukalla taas Jäniksenlinnan hiekkakuopalle, mukana oli neljä schapendoesia ja yksi schapendoes-snautseri... siis Roope, Veeti, Banjo ja Boogie & Bente jolta vedettiin tukka lyhyeksi maanantaina. Kohtuleikkaus koitui Benten tukalle pahaksi, sama kävi Siiri-mammallekin aikanaan. No, mikäs siinä, Bente on reippaampi kuin ikinä. :)
Kyllä saivat koirat kunnolla liikuntaa tai ainakin ne jotka juoksivat, Roope hienohelma taas vähän lintsasi liikunnasta... tai sitten sillä on vaan huono kunto, ainakin se maata röhjöttää sängyllä umpi unessa tällä hetkellä. :)