Laiskottaa

Vime viikon torstaina olikin sitten viimeinen päivä koulun penkillä - toistaiseksi. Toukokuun loppuun asti meillä on virallisesti työharjoittelua, mutta minä hoidan sen tälleen kotona istumalla, teen sopparin Paulan kanssa, että teen työharjoittelukseni hänen kotisivujaan. Kyllä tämä kotona istuminen on ollut ihan mukavaa, mutta pidemmän päälle alkaa tämäkin kyllästyttämään. Töitä on haettu ja muutamassa haastattelussa käyty, mutta vielä ei ole tärpännyt. Meinasin jo, että alan hakemaan oppisopimuspaikkaa, että pääsisin aloittamaan pieneläinhoitajan opinnot jo tulevana syksynä, mutta puhuttuani erään tutun kanssa päädyin kuitenkin pyrkimään päiväkoululaiseksi, alkaen syksyllä 2009. Joten työnhaku jatkukoon.

Koirien kanssa ei kaiketi tässä ole tapahtunut kummia, Roope on ollut lenkillä todella nätisti taas vaihteeksi. Olen jopa alkanut pitämään sitä taas enemmän vapaana lenkillä, ihan siis tässä kylälläkin kierrettäessä. Nätisti on antanut ottaa itsensä kiinni aina kun on koira tullut vastaan, pihoilla olevista koirista se ei enää pahemmin edes välitä. Vähän saattaa häntä nousta ja pieni murahdus kuulua, mutta mitään syöksyilyä tai vastaavaa enää harvemmin. Eilen jopa meni niin hienosti, että Roope olisi halunnut alkaa leikkimään pienen havanesenartun kanssa... liekö olisi ollut juoksut alkamassa, mutta oli se silti jotenkin niin kiva huomata, ettei Roope ihan läpeensä paha ole. :)

Tokoiltu ollaan jonkun verran sisällä ja ulkona, liikkeestä maahan ja istu alkavat sujumaan koko ajan paremmin ja nopeammin, Roope malttaa kuunnella käskyn loppuun asti eikä ennakoi omiaan. Harvemmin enää menee makaamaan istu käskyllä ja toisin päin. Nopeasti se on oppinut. Samaten luoksetulossa eteen istuminen on alkanut onnistumaan ilman suurempaa kädellä näyttöä. Ja innokkuuttakin löytyy ihan erilailla kuin vuosi sitten. Toukokuussa järjestetään Mäntsälässä BH-koe johon tähdätään... saas nähdä meneekö silloinkin kaikki päin mäkeläistä. :)
Viime lauantaina treffattiin Marin ja koirien kanssa hiekkakuoppa lenkin merkeissä, mukana nelijalkaisia oli 6kpl, meidän pojat, Marin Banjo & Boogie ja Outin Veeti ja Bente. Hyvin tuli koko porukka toimeen, Boogieta taisi vain vähän ihmetyttää miksi pitää leikkiä sellaisia rähinä leikkejä. :) Kaiken kaikkiaan kuopalla vierähti reipas pari tuntia ja kyllä oli koirat sen jälkeen väsyneitä. Koska olen laiska en jaksa päivittää sivuja ennen kuin Tampereen näyttelyn jälkeen niin tässä nyt muutama kuva meidän pojista lauantain hiekkakuoppa reissulta, Marin koirien kuvat löytyy Aurinkokeijun sivuilta ja Veetin ja Penan kuvat omiltaan... ei viitsi kaikkia julkaista kolmeen kertaan. ;)

Sunnuntaina kävästiin Outilla kaksosten synttäreillä ja kerkesin mä siinä sitten Benten tukankin selvittää, siinä on kyllä semmonen vempula koira mitä saa kääntää ja vääntää ihan miten vaan. :)
Tämän päivän aiheisiin kuuluukin sitten Ollin selkärangan kuvaus, toivotaan, että mitään vakavaa ei löydy. Ainakaan se ei ole ontunut nyt muuta kuin rankempien suoritusten jälkeen ja venyttelee aina itsensä kun lähtee liikkeelle ja on reipas. Ilta näyttää mikä on tuomio. Jännityksellä odotetaan.

Veeti, Olli, Bente, Roope, Banjo & BoogieYhteentörmäys (Olli & Veeti)