Koiravieraita

Eilen kävi isäni työkaveri koirineensa tervehtimässä Ollia ja Roopea. Heillä oli mukana Roopen kaima kromforländeruros ja puolivuotias leonbergnarttu Ira. Roope-länderin ei pitänyt tulla toimeen muiden urosten kanssa ja siksi alkuun oli aita poikien välissä, sitten enää remmissä varmuudeksi ja loppuen lopuksi koko poppoo oli sulassa sovussa vapaana pihalla. Pikemminkin Roope-länderillä meni vain hermo Ollin alistus yrityksiin ja siitä se sitten tuohtui sanomaan. Ira yritti komentaa poikia leikkimään, mutta eipä meidän jäykkikset innostunut. Olli seuraili kiinnostuneena Roope-länderin touhuja ja se todella touhusi taukoamatta, opetteli keppien pujottelua, keinua, A-estettä ja putkea sekä leikki pallolla ja vetolelulla. Meidän Roopekin käyttäytyi yllättävän mallikelpoisesti eikä tehnyt niitä entisiä kohti syöksyjä räkäroiskuen ja sitten paennut henkensä edestä mamman jalkoihin turvaan. Kyllä se nytkin ääntä piti, mutta se oli sellaista louskutusta ja pihalla edes takas kävelyä, niin kuin olisi tavan takia vain pitänyt pitää ääntä yllä.

Samaan aikaan kun meillä kävi koiravieraita Roopen pojanpoika, Kaapo, oli Elina Haapaniemen ROP Rovaniemen ryhmiksessä. Kaapo sai myös ensimmäisen sertinsä. Ryhmäkilpailussa 11kk vanha Kaapo sijoittui kolmanneksi virolaisen Maret Kärdin tarkan silmän alla. Valtavasti onnea Kaapolle perheineen! Ihanaa kun lapsenlapsetkin pitävät yhteyttä isoisäänsä.. toki ehkä vähän senkin takia kun Trasseli-sivujen päivitykset ovat minun vastuulla! ;)

Vajaan kahden kuukauden päästä olisi seuraava BH-koitos, Mäntsälässä 10.5. Vähän olen kyllä asennoitunut niin, että paskat me sieltä mitään saada tälläkään kertaa. Jännittää jo valmiiksi niin, että mahaa vääntää. Harjoiteltu ollaan nyt ehkä hieman ahkerammin kuin viime syksyiseen kokeeseen... eilen iltalenkillä harjoiteltiin vähän jokaista osa-aluetta, liikkeestä maahan tuntui tuottavan vähän taas vaikeuksia ja luoksetulo eteen ei onnistu ilman selvää käsimerkkiä. No tässä on vielä vähän aikaa ja jos tiistaina saisi jotain vinkkejä taas kotiharjoitteluun.