Viikon kuulumisia

Viikko on vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta... siinä ajassa ollaan keretty edistymään huimasti remmirähinä-koulutuksessa ja ottamaan vielä pientä takapakkiakin siinä. Pääosin ollaan kuitenkin edistytty parempaan suuntaan. Viime viikonloppuna harjoiteltiin ahkerasti koirapuiston lieppeillä ja lenkeillä ollaan ahdisteltu muita koiran ulkoiluttajia kävelemällä heidän jäljessään sopivan etäisyyden päässä.

Tiistaina käytiin Viikissä schape-treeneissä harjoittelemassa, siellä meni paremmin kuin aikaisemmin. Marian jopa totesi, ettei uskoisi Roopella koskaan mitään remmirähinä-ongelmaa olleen. Ohitettiin muutaman kerran vajaan viiden metrin päästä sileäkarvaistanoutaja-urosta ilman mitään murinaa tai hännän pöyhistelyä, enemmän Roopea taisi huolettaa tassujen kastuminen.
Tietenkin sitten heti tuollaisen super-hienosti onnistuneen harjoituksen jälkeen otettiin takapakkia. Keskiviikko aamuna oltiin tekemässä ohitusharjoitusta tiibetinspanielista ja Roope otti alkuun hienosti kontaktia, mutta eikös siinä sitten käynytkin niin että tipsu pääsi/päästettiin flexissään vajaan metrin päähän Roopesta ja se oli meidän pojalle liikaa. Itseäni rupesi ottamaan huonosti mennyt harjoitus niin paljon pattiin, että en tajunnut edes ottaa jalkojani alle ja viedä koiraani pidemmälle. Pidin sen vaan siinä lyhyellä remmillä ja podin vitutusta. Seuraavan koiran ohituksessa sitten huomasin, että nyt otettiin takapakkia ja välimatkaa ohituksessa täytyy taas olla väh. 20m.

Huomenna tulee sitten Paula-kasvattaja Seidan kanssa meille yökylään ja sunnuntaina suuntaamme yhdessä Messukeskukseen Voittaja 2007 -näyttelyyn. Aikataulun mukaan olemme kehässä klo 11 aikoihin, rotua on ilmoitettu ruotsalaisen Charlott Sandbergin arvosteltavaksi 33 kappaletta. Pitkästä aikaa kehämme on alhaalla, muutaman vuoden olemme olleet ylähallin lämmössä. Saa nähdä miten käy, viime vuonna Paula sai kasvateilleen kaikki jaossa olleet tittelit, Voittaja-06 tittelit nappasivat Roope (VSP) ja Ollin sisko Piu (ROP). Juniori Voittaja-06 tittelit menivät Roopen sisarpuolille Akulle (B. Humphrey Bogart) ja Heddalle (B. Hedda Gabler). Alku viikosta sitten viimoistaan uudestaan täällä.