Ei kummoisia

Tälle suuntaa ei kuulu kummoisia. Viikolla ollaan käyty koulua, oppimisesta en osaa sanoa, mutta ainakin siellä on tullut istuttua. Iltaisin olen pakerrellut tietokoneella erilaisia koirajuttuja, hurjasti on tullut lisäiltyä linkkejäkin listalle. Eilen tuli uusi - ja ensimmäinen linkki Sloveniasta sähköpostitse. Listan maailmanlaajuisuus vaan leviää lisää, palkitsevaa tekijälle, jos listasta on todella hyötyä. Itse en varmaan pärjäisi ilman sitä enää. :) Oman rotuyhdistyksenikin sivuja olen pyrkinyt kehittämään ja päivittämään viime aikoina, vielä pitäisi käydä läpi vanhoja lehtiä ja kirjoittaa artikkeli varastoon uusille ja vanhoille jäsenille luettavaa.

Viikolla on jäänyt toisten koirien ohitusharjoitukset vähemmälle, kun ollaan pikana vain kierretty pissi-kakka lenkki aamulla ja illalla. Muuten on saanut koirat pitää jöötä omalla pihamaalla.
Viikonloppuna otettiin kiinni arkipäivien laiskottelua ja lauantaina käytiin kävelemässä Järvenpään kävelykadulla ja koirapuistolla. Kävelykadulla käveltiin kahden FLEXISSÄ kulkevan nöffin perässä... onneksi olivat semmoisia lullukoita, etteivät reagoineet mihinkään, mutta oli se aika hurjan näköistä kun omistaja antoi koiriensa huidella siellä 8m pitkän flexin päässä. Ohitettiin se kolmikko hyvän matkan päästä ja hyvinhän se meni. Alkumatkan muutamat koirat muisteltiin miten se homma oikein meni, selkeästi huomasi mitä melkein viikon tauko saa aikaan. Ei tästä vielä ihan rutiinia ole tullut vaikka tässä on jo neljäs harjoittelu viikko käynnissä.
Iltalenkillä kierrettiin Atelta melkein Haarajoen juna-asemalle asti Aten kaverilla, jossa pojat oli katsomassa futista. Oli tarkoitus, että pääsen sieltä kyydillä pois samalla kun Atte vie kaverinsa pippaloihin. Herrat halusivatkin jäädä katsomaan vielä yhden pelin niin mehän sitten reippailtiin toiset vajaa 4km Atelle Järvenpään keskustaan. Matkalla kiusattiin toisia koiranulkoiluttajia kävelemällä heidän jäljessään ja naksuttelemalla ahkerasti. Taitaa alkaa järvenpääläisillä koiraihmisillä menemään hermot jo meihin kun lähdetään aina kävelemään jäljessä ja naksutellaan minkä keretään. Viikolla taas varmaan taantuu hieman tämä harjoittelu, mutta eiköhän me joulun välipäivät vietetään suurella todennäköisyydellä Järvenpäässä joten silloin sitten harjoitellaan ahkerasti. :)

Joulu on jo viikon päästä ja lumesta ei ole tietoakaan, toivottavasti tulisi edes jouluaattona lunta jos ei sitä aikaisemmin suoda. Joulua odotellessa toivotamme teille kaikille raittoisia juhlapäiviä ja menestystä ensi vuodelle!