Tapahtumia tapahtumien perään

Kaikenlaista on kerennyt tapahtumaan tämän hiljaisuuden aikana... kun muistaisi edes mitä kaikkea! :) Viikolla ollaan tehty hommia tietokoneella, kaikki nettisivut joita minulta on tämän syksyn aikana tilattu ovat valmistuneet ja julkaistut. Paljon on tullut kiitosta sivuista, mikä on ollut äärimmäisen helpottavaa kuulla. Kun oli varsinaiset työt oli tehty saivat uuden ilmeen myös Buffing- ja Trasseli-sivut. Omille sivuille on inspiraatio ollut hakusessa parisen viikkoa ja tänään se sitten iski kuin salama taivaalta. Hieman kerkesin jo sisältöäkin kasaamaan, mutta hiljaa hyvä tulee, jotta jaksaa taas katsella muutaman kuukauden samaa ulkoasua. ;)

Viime viikonloppuna Roope oli koko viikonlopun mukana Atella. Kerrostaloelämän harjoittelua. ;) Oli ihana huomata miten rennosti Roope edelleen otti hissin, rapun äänet ja kaiken muun. Ainoa mitä se ei tajua on miksi ikkunoista ei näkyy linnut ja taivas? :) Aamulla se ei edes tullut herättämään, lauantaina itse havahduin puoli kahdeksalta ylös ja sunnuntaina saatiin nukkua jopa yhdeksään asti. Ruoka on maistunut ennätys hyvin ihan ilman lisukkeitakin ja sängyssä on tullut nukuttua. Rento mies elukka siitä on tullut sitten kaiken alkun hömpän.

Tällä viikolla sitten ollaan innostuttu uudesta harrastuksesta - jäljestyksestä. Alkuun tehtiin torstaina kaksi makkararuutua ja tänään oltiin sitten heti aamusta pellolla tekemässä makkarajälkeä. Ensimmäinen ruutu oli aavistuksen liian iso, ainakin omasta mielestäni, reunoilta löytyi kaikki todella hyvin, mutta keskelle sitten hukkui muutama, muutaman kerran eksyi nuuskuttelemaan ruudun ulkopuolelle, mutta kyllä se nenä äkkiä takaisin ruutuun löysi. Tämän aamuinen jälki sujui rauhallisemmin kuin eilinen, johtuiko siitä, että pituutta suoralla jäljellä oli noin 30m. Kyllä niitä nakin paloja matkalle jäi, mutta kertaakaan ei eksytty syrjään. Nuuskutus vaan kuului kun Roope pisti menemään nenä maassa pitkin heinäpeltoa. Pellolta lähdettiin kiertämään pieni lenkki.

Tänään pitäisi vielä tekaista evästä huomiselle päivää. Lähdetään käymään kummitädin schappareitten Veetin ja Benten kanssa Jyväskylän näyttelyyn. Roope jäi murheissaan kotiin kun lähdin Järvenpäähän. Raukka, tottunut olemaan mukana ja nyt ei päässyt. No huomenna mennään meille ja Roope pääsee nukkumaan kainaloon. :)