Jyväskylä KV

Eilen käväistiin sitten Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä Veetin ja Benten kanssa. Matkaan lähdettiin puoli seiskan aikaan ja perillä oltiin vähän yhdeksän jälkeen... matka sujui ongelmitta, minulle tosin oli uutta ajaa pitkää matkaa, mutta hyvää harjoitusta se oli.

Veeti ei ole käynyt näyttelyissä sitten kesäkuisen Tuusulan näyttelyn, mutta suhteellisen hyvin oli kehä käytöstavat muistissa. Anteeksi annettiin se pieni hyppiminen ja rauhattomuus. Niin hyvin se kuitenkin meni, että tulos oli ERI-2, Pu-2, VACA. Roopen velipuoli Aku nappasi PU-1 pallin ja Cacibin.
Benten edellisestä näyttelystä on kulunut reippaasti yli vuosi, viimeksi se on käynyt kehässä Ruotsin Norrköpingissä elokuussa 2006 ja Suomessa edellinen esiintyminen on ollut kesäkuussa 2006, Euro Schapendoes Show'ssa Lahdessa. Vaikka Buffing J-pentujen äipälle on hieman kiloja kertynyt vyötärölle pentujen aikana ja sitten vielä steriloinnin jälkeen oli Bente Elina Haapaniemen paras narttu. Bente sai toisen Cacibinsa ja enää tarvitaankin ne kaksi ulkomaista intti titteliä varten. Ensi vuoden näyttelymatka suunnitelmia on tehty ja eiköhän niistä joku toteudukin, toivotaan vaan, että niillä reissuilla on parempi onni matkassa kuin aikaisemmilla Viron käynneillä Veetin ja Benten kanssa.

Tänään ollaan menossa muutaman pornaislaisen koiraihmisen kanssa treenailemaan tokoa kentälle, toivottavasti saadaan nämä treenit pidettyä säännllisesti sunnuntaisin niin voisi jotain edistystäkin tapahtua tuon tokoilun suhteen. Ja ehkä se BH-koe menisi ensi kerralla paremmin kun oltaisiin enemmän treenattu muiden koirien läsnä ollessa. Katsellaan miten käy. Täytyy sitten kunnon lumien tultua keskittyä enemmän tokoiluun kun ei voi jäljestystä harjoitella. Jonkinlaiset pohjat saadaan kuitenkin aikaan ja sitten ensi keväänä toivottavasti vielä innokkaammin päästään harjoittelemaan.