Nyt on juhlat juhlittu

Nyt on juhlat juhlittu ja loma loppu. Lauantaina juhlittiin Aten ylioppilaaksi pääsyä parinkymmenen hengen voimalla, tungosta oli kerrostalo-asunnossa, mutta sopu tilaa antaa, niinhän se menee. Mukavaa oli vaikka aluksi vähän jännittelinkin miten minulle uusien ihmisten tapaaminen sujuu ja onnistuuko korkokengillä kävely tälläiseltä hömelöltä lenkkari-ihmiseltä. Ja piti vielä edeltävänä päivänä nyppiä säärikarvat vahaliuskoilla ja perhana eihän se punotus ole vieläkään laskenut niin piti sitten taistella sukkahousut jalkaan! Onneksi ei kuitenkaan ollut ihan törkeän kuuma ilma vaikka aurinko mukavasti paistoikin. Itse koululla järjestetty juhlatilaisuus oli AAVISTUKSEN liian pitkä, minulle olisi riittänyt jo pelkkien todistusten jako ja suvi-virsi, mutta piti sitten kuunnella vielä muutama kuiva puhe siihen päälle ja klassista kitaran pimputustakin vielä. Huoh.. juhlatilaisuudet eivät ole minun lajini!!
Juhlien jälkeen ajeltiin sitten meille kun ei se Atte sitten loppuen lopuksi halunnutkaan lähteä juhlimaan kavereitten kanssa valmistumistaan. Noo.. kävihän se niinkin, tulipahan hoidettua koiria ja vielä pestyä ja vahattua auto ;) Nyt kehtaa ajella taas vähän aikaa!Atte koululla järjestetyn juhlan jälkeen


Huomenna alkaa sitten kuukauden työrupeama Pornaisten kunnan kiinteistönhoitajan apulaisena, eli toisin sanoen nurmikko tulee varmasti leikeltyä enemmän kuin tarpeeksi. Onhan siinä se hyvä puoli, että saa olla ulkona ja jos se aurinko jatkaa paistamistaan niin ihan kivan rusketuksenkin voisi saada ;) Maanantaista torstaihin päivät alkavat aamulla klo 7 ja loppuu illalla klo 16, perjantaina sitten vähän lyhyempi päivä kun mennään klo 7 ja päästään noin klo 14. Siihen päälle vielä kaksi mukavan pituista kahvitaukoa ja ruokis, jolloin pääsee hyvin kotona käymään ja päästämään pojat pihalle pissille ja pystyy syömään kotona jotain kunnon ruokaa, ettei tarvitse kyllästymiseen asti syödä mikropitsaa. Seuraava kuukausi sitten vierähtää kivasti kotosalla ollen, niin saapi olla sitten koirien kanssa oikeen urakalla. Jos sitä iltasella jaksaisi sitten aina pikkasen kerrallaan treenailla Roopen kanssa tottistakin mielen virkistykseksi. Seuraava näyttely on sitten Tuusulassa, Ollin ja Roopen syntymäpaikkakunnalla, tämän kuun lopussa. Samaan syssyyn sitten pidetään ne Buffing-sivuilla mainitut Buffing-treffit. Täytyy toivoa, että moni lähtee mukaan!

Tämän kuun aikana tapahtuu paljon muutakin kivaa... Olli täyttää 23. päivä kuusi vuotta, ei kyllä uskoisi, tuntuu ihan oikeasti siltä kuin se olisi tuossa ollut vasta korkeintaan vuoden tai kaksi. Ja toinen juhlapäivä on sitten 26. päivä kun minä itse vietän synttäreitä, 18 vuotta tulee silloin täyteen ja toivottavasti sen siivittämänä sitten se ajokorttikin saadaan siinä heinäkuun alkupuolella. Autokoulu on nyt siinä vaiheessa, että kaksi viimeistä teoriatuntia ovat enää jäljellä ja ensimmäiset jännät ajotunnit ovat jo takana. Liikenteen seassa on jo käyty ja pikku hiljaa se rupeaa sujumaan paremmin ja paremmin ;)