Hulinaa riittää vaikka muille jakaa

Millään ei meinaa kerkeä kaikkea tekemään vaikka kuinka haluaisi saada valmista ja päästä välillä lepuuttamaan pääkoppaansa. On sivujen päivittelyä, yhdistyksen lehden tekoa, vuosikirjan kasausta, kesätyötä, omien sekä vieraiden koirien hoitoa ja niin edelleen. Tässä kiireessä kun ei ole kaikkea kerennyt samantien tekemään, niin kuin minulla on ollut tapana, on tullut hieman noottia etenkin sivujen päivittelystä... tai oikeastaan päivittämättömyydestä. Sitä asiaa tässäkin korjaillaan kun yritän keretä kirjoittamaan omaakin blogia.

Mitään sen kummallisempaa ei ole tapahtunut... paitsi, että Olli täytti juhannuslauantaina 6 vuotta ja minulle tuli yksi vuosirengas lisää melkein heti perään 26. päivä. Taitaa tulla yksi rengas lisää mahankin kohdalle, kun tuli käytyä Tallinnassa synttärimatkalla ja sitä karkkiahan sieltä ostettiin jonkun verran muille sekä itselleen ;) Hauska reissu vaikkakin menomatkalla muutaman kerran keinauttikin niin ettei ollut kaukana aamupalan ylösnousemus. Ensimmäiseksi kierreltiin Aten kanssa vanhaa kaupunkia ja käytiin ihailemassa yhtä kirkkoa ihan sisältä asti, harmi vaan, ettei siellä saanut kuvata, oli nimittäin todella upeita maalauksia lattiasta kattoon asti. Vanha kaupunki oli kierretty melko nopeasti koska siellä oli hieman liikaa tungosta minulle, joka nurkan takaa tuppasi tulemaan opas joko saksalaisten, englantilaisten tai muiden ulkomaalaisten vierailijoidensa kanssa. Keskustan kierrokseen kuului sitten lähinnä vaatekaupat mistä tarttui sitten mukaan muutama vaatekappale ja monta kipeää rakkoa jalkoihin. Kotona odotti onneksi sauna ja sitten samantien nukkumaan... ja kyllä muuten nukutti.
Tallinnan vanhassa kaupungissa oleva muuri 26.6.


Aikajärjestys meni hieman pyllylleen, mutta pitäähän tässä nyt kertoa miten pojat viettivät Ollin juhlapäivää. Minun vieraillessa Aten tutuilla juhannuslauantaina olivat meidän porukat lähteneet käymään ukin mökillä Lopella, käyneet siellä saunomassa ja muuten nauttimassa luonnosta. Pojat oli saaneet temmeltää vapaana koko kauniin päivän ja sitten iltaruuan aikaan olivat saaneet oikeen herkkuannoksen, maksalaatikkoa, jossa kummankin iän verran nakkeja. Taisi tulla ennätys molempien ruokailuaikoihin ;) Ja ahne synttärisankari taisi nuolla molempien kupeista vielä hajujakin pois.Olli ja Roope juhla-ateriansa kanssa 23.6.


Aikajärjestys on taas hieman omanlaisensa, mutta eikös se ole pääasia, että juttu luistaa =) Ajettiin nimittän juhannusaattona Kiikkaan tervehtimään Paula-kasvattajaa ja Roopen kymmentä sisarusta. Kyllä ne olivat sitten suloisia ja niiiin mustia. Päivän aikana kerkesi sattumaan ja tapahtumaan... veimme Riitalle ja Jussille ystäväni Heinin maalaaman taulun heidän ikiomasta talostaan ja pääsipä se taulu oikein olohuoneen kunniapaikallekin. Ja Paulalle, päivän nimpparisankarille, vietiin sitten viinipullo ja koirille paljon hammasharjanameja. Selvittelin myös Amelie-mamman tukan jota lähtee nyt varmasti enemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta onpahan viileetä ja jaksaa olla lastensa kanssa. Tukanlaiton jälkeen se taisikin nukkua, hoitaa ja puunata lapsiaan muutaman tunnin putkeen ilman, että tuli kuuma. Oli se kyllä nautinnollista katsottavaa ja erittäin hyvää kiitosta työstään kun huomaa toisen nauttivan lastensa hoidosta vielä enemmän. Perjantai oli niin rankka päivä, että takaisin Atelle päästyämme käytiin hyödyntämässä saunavuoro ja sitten hieman ysin jälkeen nukkumatti jo korjasikin meidät parempaan talteen.Talon isäntä ja emäntä lahjansa kanssa 22.6.Amelie-Sofie pentuineen nukkumassa 22.6.Buffing MacCloud 22.6. ikää viikko ja kolme päivää


Eilen Ollilla oli viimeiset agilitytreenit vähään aikaan, olivat harjoitelleet pieniä radan pätkiä ja Olli oli sitten vielä varsinaisen treenin jälkeen joutunut tankkaamaan A-esteen alastulo pintaa... mutta sehän syöksyy sieltä harjanteelta niin kovaa vauhtia alas, ettei se kerkeä edes mitään namia näkemään. Eiköhän sekin sitten joskus rupea sujumaan. Roope taas pääsi Ollin treenien ajaksi ajelemaan iskän kanssa, kun odottivat minua ajotunnilta. Olivat käyneet ukilla ja joutuneet kellosepäksikin, kun piti muutamasta rannekellosta patterit vaihtaa. Kotiin kierrettiin pienemmän tien kautta, että minä sain ajaa ja se taisikin mennä paremmin kuin itse ajotunnilla. Minä kyllä keksin sammuttaa auton joka ikiseen risteykseen ja muuhun mahdolliseen ja mahdottomaankin paikkaan. Taskuparkkeeraus ja mäkilähtö onnistuivat sentään hyvin tällä kertaa. Tänään sitten uudestaan liikenteeseen ajotunnin merkeissä ja pitäisi se teoriakoekin sopia tuonne muutaman viikon päähän, että kerkee tarpeeksi lukemaan ja käymään autokoululla treenailemassa niitä kuvia.

Koiramaisesti elämä ei ole niin kovin riehakasta tällä hetkellä, kunhan päivän peruslenkit ja ruokinta tulee hoidettua niin siinä alkaa olemaan se mitä kerkeää tällä hetkellä. Lauantaina sentään päästän pitkästä aikaa näyttelyyn, kun mennään Tuusulaan moikkaamaan Buffing -koiria ja pyörähtämään Saija Juutilaisen kehässä.

Niin ja se mikä piti kertomani jo aikaisemmin, niin omille sivuillemme on tulossa uusi ulkoasu jossain vaiheessa ja sen tekeminen on myös syönyt aikaa blogin ja sivujen päivittämiseltä. Suomenkieliset sivut alkaa olemaan kunnossa pikkuhiljaa, että eiköhän nekin tässä muutaman viikon sisään ole julkaisukunnossa.