Terriäinen

Tico terriäinen täyttää tänään 4v, mutta silti se viettää synttäreitään ensimmäistä kertaa. Kyllä on hienoa vanheta hitaasti. Vaikka jotain on kyllä tapahtunut tästä kuvasta...


...tähän kuvaan tullessa. Yllä ikää noin 5kk ja alla 3,5v.Tähän asti olen antanut muiden hoitaa Ticon turkin kunnostuksen, mutta viikonloppuna tuli sitten kokeiltua sitäkin. Jos aloitetaan alkuun tästä vanhan karvan nyppimisestä ja edetään sitten pikku hiljaa kohti näyttelyturkin kunnostusta.
Onneksi Ticci on jo näytelmänsä tältä erää näytellyt, joten sillä on hyvä harjoitella. Vaikka Ticon turkki on tuhottoman tuuheaa ja ote saa olla nyppiessä tiukka, otan haasteen vastaan kiitollisena. Sillä täytyy sanoa, että juniorina pumpuliturkkisen Roopen kanssa käytiin pitkäkarvaisten turkkien kohdalla sellainen koulu, että hankalampaa tukkalaitetta en ole rodussa vielä tavannut. Huomattavasti mukavampi pidemmällä aikavälillä katsottuna aloittaa hankalammasta helpompaan suuntaan, monessa asiassa. Toivomme peukalot ja isovarpaat pystyssä, että seuraava terriäinen olisi helpommalla työllä kunnostettavissa.. sellaista odotellaan mahdollisesti keväämmällä kotiutuvaksi. :)

Aurinkoista karkauspäivää kaikille!