Halinallet

Brrr... kylmää

Tämä aamu taitaa olla meidän henkilökohtainen pakkasennätys tälle talvelle, auton mittari näytti töihin lähtiessä -21. Ja sen mukainen oli aamukin. Ensin ei päässyt puoliso lähtemään töihin ilman apuvirtaa, sitten kun oman lähdön aika tuli alkoi ajokki vilkuttamaan öljyvaloa. Teboilin kautta töihin ja lisää öljyä moottoriin, jo ne olivatkin oikeasti vähissä. Ei se auto varmaan aivan turhaan ilmoita, että huoltoon pitäisi viedä.. kröhöm. Tässä vaiheessa on varmasti myös ihan ajallaan alkaa kyselemään jo sitä sähkötolpan avainta, että saa auton piuhan päähän. Nämä on näitä kuuluisia to-do-listan asioita, jotka hoidetaan kyllä aikanaan.

Koirat nautiskelee sohvatyynyjen välissä lämmöstä ja läheisyydestä, jos vain kainalokoirat voivat olla vieläkin entistä enemmän hellyydenkipeitä niin sitä nämä ovat. Asetut sitten sohvalle loikoilemaan tai lattialle jumppaamaan niin aina on joku muutamassa sekunnissa käpertyny kainaloon.


Asiat etenee

Rollen kolmannen pojan (Buffing Pajatso) lonkka- ja kyynärtulokset tulivat Kennelliitosta erinomaisen terveinä: A-lonkat ja 0-kyynärpäät. Onnea terveestä koirasta!
Nyt vielä ne himoitut monimuotoisuustestin tulokset Walmalle... malttamattomana sitä tulee töiden jälkeen rynnistettyä suoraan postilaatikolle, joko olisi tulokset selvillä. Pakko niiden on kohta tulla, ihan pakko.

Demo kävi tiistaina kyläilemässä ja Tallinnan matkasuunnitelmaa hiomassa. Viikon päästä se on lähtö ja reitti Helsinkiin on kertaalleen läpi käyty... Korkeavuorenkadulle pitäisi päästä. Tosin meni se viime viikonloppunakin autolla hyvin, mutta kävellen piti löytää noin 500m päässä olevaan Cantina Westiin ja onnistuttiin silti löytämään itsemme Aleksanterinkadulta... mikä Helsingin tuntemus? Toivottavasti Tiina on kartturina parempi kuin minä ja onnistutaan löytämään itsemme ajallaan satamasta (ja vielä oikeasta satamasta). ;)

Kasvattajan peruskurssistakin alkaa olla aikaa ihan riittävästi (2008), että on unohtanut sen annin kohtuullisesti. Nyt oli siis korkea-aika ilmoittautua jatkokurssille, täytyy kaivaa opukset esiin ja alkaa preppaamaan vähän tuota muistia. Huhtikuussa sitten mielenkiintoinen viikonloppu tiedossa HSKP:n järjestämällä kurssilla.

Millään tavalla eivät liittyneet nämä kolme kappaletta toisiinsa vaikka saman otsikon alle ne tungettiin... mutta siitä huolimatta, mukavaa aurinkoista ja kylmää loppuviikkoa!